17.08.2017

Viikon vastaantulija Päivi on Fujitsun Turun toimiston äitihahmo

Hei, kuka olet ja mitä teet täällä TriviumCityssä?

Olen Päivi Luoto ja työskentelen Fujitsulla myynnin assistenttina, myynnin tukitehtävissä. Olen vähän kuin äitihahmo ja tietotoimisto täällä Turun toimistolla. Fujitsu on japanilainen ict-yritys, yksi maailman suurimmista tieto- ja viestintätekniikan palvelu- ja laitetoimittajista. Tarjoamme teknologiatuotteita sekä ict-ratkaisuja ja -palveluja sadassa maassa. Suomen Fujitsun palveluksessa työskentelee 2500 ihmistä. Omalla kohdallani tuli juuri kymmenen vuotta täyteen yrityksen palveluksessa.

Miten olet viihtynyt työssäsi?

Olen viihtynyt hyvin, Fujitsu on työnantajana reilu ja luottaa työntekijöihinsä. Etätöitä tehdään koko ajan vaan enemmän, sillä työvälineet mahdollistavat sen, ettei työnteko ole enää niin paikkasidonnaista. Parasta työssäni on tämä Turun toimiston porukka, meillä on mahtava jengi ja hyvä yhteishenki! Varsinainen työtiimini on Helsingissä, mutta itse istun täällä Turussa. Meillä on yhteistoimintaa eri toimipisteiden kesken kerran vuodessa, jolloin kokoonnumme.

Onko sinulla jokin suosikkipaikka Turku Science Parkin alueella?

Kyllä se on tämä TriviumCityn Mauno, jossa on erittäin laadukas lounas. Tässä on helppo ja nopea käydä työpäivän aikana.

Kuinka kesäsi on sujunut ja missä vietät kesäpäiviä mieluiten?

Turussa suosikkipaikkani on Aurajoen ranta, jonne voi aina lähteä vaikka kävelylle tai istuskelemaan. Tykkään olla kesällä mahdollisimman paljon ulkona, jos aurinko vähänkin paistaa. Olen varsinainen auringonpalvoja!

Ota yhteyttä