23.08.2017

Viikon vastaantulija Rauli vastaa turvatekniikasta

Heippa! Kuka olet ja mitä teet täällä?
- Olen Rauli Haanpää Are Oy:stä. Olen järjestelmäasiantuntija ja teen täällä Triviumilla kulunvalvonnan saneerausta tällä hetkellä. Lisäksi hoidan Teknologiakiinteistöillä turvatekniikkaa ja siihen liittyviä asennuksia ja ylläpitotehtäviä.

Mitä Are tekee?
- Are on Suomen suurin talotekniikkatalo, joka toimii Suomen lisäksi myös Pietarissa, Venäjällä. Teemme talotekniikkaurakointeja sekä kaikenlaisia kiinteistöjen ylläpidon töitä. Lisäksi Are tarjoaa erilaisia taloteknisiä järjestelmiä ja tekniikoita kiinteistöille sekä monenlaisia asiantuntijapalveluja. Aren kautta järjestyvät esimerkiksi sähköjärjestelmät, lämpö ja vesi, tekninen kiinteistönhoito, uudisrakentaminen ja erilaiset turvallisuusratkaisut.

Onko työpisteesi aina täällä TriviumCityllä?
- Silloin kun tehdään saneerausta, niin olen aina sen kyseisen talon äärellä, mutta muuten sitten vähän kaikkialla. Esimerkiksi vikatapauksissa olen myös muissa rakennuksissa. Minä vastaan turvatekniikasta, joten hoidan erityisesti niihin liittyviä vikatapauksia.

Kuinka olet päätynyt tänne?
- Aren ja Teknologiakiinteistöjen huoltosopimus ja turvatekniikan työtehtävät toivat minut tänne Turku Science Parkin alueelle.

Mikä on työssäsi parasta?
- Haastavat työtehtävät! Vai onko se liian kliseisesti sanottu?

Piditkö kesälomaa?
- Juu, lomat on pidetty ja ne sujuivat oikein hyvin. Olin ihan perheen kanssa ja matkailimme kotimaassa.

Entä syksy, onko jotain suunnitelmia?
- Syksylle ei ole erityisiä suunnitelmia, lähinnä töitä. Tarkoituksena on saada tämä Triviumin kulunvalvonnan saneeraus valmiiksi syksyn aikana ja alkaa sitten suunnitella seuraavia työprojekteja.

Ota yhteyttä