31.08.2017

Viikon vastaantulija Sadie pitää TriviumCityn ja BioCityn siistinä

Hei, kuka olet ja mitä teet täällä?

Olen Sadie Osaj ja toimin Arkealla laitoshuoltajana. Aloitin nykyisessä työssäni kaksi vuotta sitten. Olen muuttanut Suomeen Kosovosta vuonna 2005. Tulin tänne yksin, sillä mieheni asui jo Suomessa. Hän on muuttanut tänne jo 30 vuotta sitten. Olen viihtynyt Turussa todella hyvin. Parasta on, kun ei ole niin kuuma kuin Kosovossa.

Mitä toimenkuvaasi kuuluu?

Siivoan TriviumCityä ja BioCityä nykyään. Aiemmin alueeseeni kuului ElectroCity. Pidän toimistotilat, saunan, käytävät ja rappuset puhtaina. Parasta työssäni on, kun saan työskennellä yksin. Itsenäinen työnteko sopii minulle.

Miten kesälomasi sujui?

Olin tänä kesänä Kosovossa viisi viikkoa. Oli muuten mukava kesä, mutta siellä oli todella kuuma, +42 astetta koko ajan. Hieman liian kuumaa, vaikka lämmöstä pidänkin.

Onko sinulla jokin suosikkipaikka Turussa tai sen ympäristössä?

Olen ulkoilmaihminen ja nautin, kun saan mennä paikkoihin, missä voi olla ulkona. Pidän paljon Naantalista ja erityisesti satama-alueesta siellä. Viihdyn meren rannalla ja tykkään ottaa aurinkoa.

Ota yhteyttä