30.03.2017

Viikon vastaantulija Satu pitää Turku Science Parkin kansainvälisestä fiiliksestä

Hei, kuka olet ja mitä puuhaat täällä BioCityssä?

Olen Satu Nurola ja toimin kauppiaana K-market BioCityssä jo viidettä vuotta.  Palveluksessamme työskentelee tällä hetkellä kymmenen henkilöä. Kun tauko on paikallaan tai nälkä yllättää, kannattaa ehdottomasti pistäytyä K-kaupassamme, sillä paistamme monta kertaa päivässä suolaista ja makeaa tuoreen take away -kahvin kanssa nautittavaksi. Meiltä saa myös keittolounasta, grillattua broileria sekä salaattibaarista salaattia.

Miten olet alun perin päätynyt kauppiaaksi?

Vanhempani ovat myös olleet kauppiaita, mutta en lähtenyt suoraan jatkamaan heidän uraansa. Tein välillä toimistotöitä, mutta veri veti suoran asiakaskontaktin pariin. Ensimmäinen kauppani oli pieni lähiökauppa Raisiossa Tikanmaalla, jossa toimin kauppiaana viiden vuoden ajan, vuodesta 2008 alkaen.

BioCityyn päädyin kauppiaaksi sattuman kautta liiketilan oltua pitkään tyhjänä. Ajellessani usein BioCityn ohi olin pistänyt merkille, että tässä olisi hyvä sijainti uudelle kaupalle. Selvitin, kuka tilaa vuokraa ja päädyinkin tänne kauppiaaksi. Kunnostimme tyhjän tilan tarkoituksiimme sopivaksi. Tilassa oli aiemmin toiminut Ruokavarasto, mutta se oli lopettanut jo vuonna 2006.

Mikä on työssäsi parasta?

Asiakkaat ovat ehdottomasti parasta! Asiakaskuntamme koostuu pääsääntöisesti Science Parkin alueella työssä käyvistä ja opiskelijoista, jotka liikkuvat näillä nurkilla päivittäin. Meillä on myös paljon vakituisia lounasasiakkaita. Jokainen työpäivä on erilainen, kahta samanlaista päivää ei ole.

Millaista on työskennellä Turku Science Parkin alueella?

Science Parkin alueella on kiva kansainvälinen fiilis ja positiivinen meininki, mistä pidän.

Mitkä ovat itsellesi varmat kevään merkit?

Ensimmäisenä tulee mieleen tietysti aurinko ja tämä päivittäin lisääntyvä valoisuus.

Tagit: BioCity

Ota yhteyttä