07.10.2021

Tervetuloa Turun erikoisimman taidegallerian avajaisiin 21.10.

Miltä tapahtuu, kun 51 taiteilijaa saa vapaat kädet toteuttaa itseään parkkihallien valtaville seinille? Entä minkälaiset ovat maanalaisen gallerian avajaiset, joissa taide kohtaa neonvalot ja betonipinnat musiikin? Tule paikalle ja koe itse.

Teknologiakiinteistöt toteutti kesällä 2021 BioCityn ja DataCityn parkkihalleissa elävöittämisprojektin, jonka myötä parkkihallien seiniä koristaa nyt 56 taideteosta. Teokset valittiin avoimella haulla, johon lähetettiin yli 350 hakemusta. Teosten aiheita ei määrätty ennalta ja niiden teemat vaihtelevat kasveista eläimiin ja salaperäisistä ovista aina bioteknistä sinfoniaa ohjaavaan kapellimestariin.

Nyt valtava projekti on valmis ja on aika juhlia Turun erikoisimman gallerian avautumista. Avajaisia vietetään torstaina 21.10. kello 18-21. Luvassa on pientä syötävää ja juotavaa, musiikkia sekä tietenkin vapaata tutustumista teoksiin ja niiden tekijöihin.

Tapahtuma on yksityistilaisuus ja osallistuminen edellyttää ilmoittautumista. Ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.

Ota yhteyttä