12.04.2017

Elokuva-avustajakuvaukset BioCityssä 28.4.

Haluatko valkokankaalle? Länsi-Suomen elokuvakomissiolla on elokuva-avustajarekisteri, johon voi liittyä kuka tahansa elokuva-avustamisesta kiinnostunut. Avustajat toimivat taustanäyttelijänä erilaisissa kohtauksissa. Joskus avustajan rooliin saattaa kuulua myös vuorosanoja. 

Scene järjestää elokuva-avustajarekisterikuvauksen pe 28.4. klo. 11–13 BioCityssä! Avustajarekisteriin kuuluminen ei sido mihinkään, ja esiintyjiin otetaan aina tuotantokohtaisesti yhteyttä. Tervetuloa mukaan!  

Lisätietoja Scenen nettisivuilla www.sceneturku.fi, jossa voi myös liittyä Scenen jäseneksi. Jäsenyys oikeuttaa upeisiin etuihin, mm. kotimaiset leffat kaksi yhden hinnalla Finnkinossa joka tiistai, uutiskirjeitä tulevista elokuvista ja tapahtumista & paljon muuta.

Voit myös testata uutta Vareksen Turku -applikaatiota ja tutustua elokuvan tekoon Behind the Scenes -näyttelyjen kautta! 
 
BioCityn tapahtumassa mukana myös AMK:n Game Lab testauttamassa uutta Vareksen Turku -applikaatiota ja sen VR-ominaisuuksia! Tule kokemaan Vareksen Turku virtuaalisesti! 
 
Paikalla on lisäksi Behind the Scenes -näyttelyjen henkilökuntaa kertomassa Logomon  kahden näyttelyn kokonaisuudesta. Tähtien Tekijät - Behind the Scenes näyttely nostaa esiin suomalaisen elokuvan historiaa elokuvien tekemisen näkökulmasta. Näyttelyssä on mm. elokuvapukuja, kuvaus- ja kamerakalustoa sekä maskeeraajan työvälineitä!  Behind the Scenes: Tom of Finland Movie puolestaan kertoo Dome Karukosken ohjaaman elokuvan teosta kuva-, video- ja esinemateriaalin kautta.

 

Ota yhteyttä