21.02.2018

Elokuvapäivä Turun tiedepuistossa 8.3.

Koko Turku muuttuu jälleen elokuvanäyttämöksi torstaina 8.3.2018! 

Tervetuloa Turun tiedepuiston after work -elokuvanäytökseen torstaina 8.3. klo 16.15. Elokuvana näytetään Joel ja Ethan Coenin ohjaama komedia Ladykillers. Pääosassa nähdään Tom Hanks, jonka esittämä professori on koonnut epämääräisen rikollisjoukkion ryöstämään kasinon. Saalis on tarkoitus kuljettaa leskirouvan asunnosta kaivettavan tunnelin kautta. Joukkio naamioituu orkesteriksi, joka vuokraa lesken kellarin harjoituksiaan varten. Homma ei tietenkään suju aivan suunnitelmien mukaan, ja porukan touhut paljastuvat rouvalle.

Näytös järjestetään ICT-Cityn surround-äänellä varustetussa Delta-auditoriossa. Elokuvan ohella katsojille tarjotaan virvokkeita ja popcornia, joten muistathan ilmoittautua etukäteen! Tapahtuma on avoin kaikille kiinnostuneille. 

Aika: 8.3. klo 16.15
Paikka: Delta-auditorio, ICT-City, Joukahaisenkatu 3
Ilmoittautumiset 6.3.2018 mennessä: tästä linkistä

Elokuvapäivänä kaikilla Turun alueen yrityksillä ja yhdistyksillä on mahdollisuus järjestää elokuvanäytös omissa tiloissaan, tai vaikka ulkona. Yleisölle Elokuvapäivä tarjoaa mahdollisuuden osallistua useisiin yhteistyökumppanien tarjoamiin ilmaisnäytöksiin Turussa ja lähikunnissa. www.elokuvapaiva.fi

Ota yhteyttä