15.10.2018

Kutsu vuoden pelottavimpaan tapahtumaan

Pimeä ja sokkeloinen autohalli. Nurkkia, joiden takaa voi paljastua mitä tahansa. Kilpailu, jossa tarkoituksena on ratkoa halliin piilotettuja tehtäviä pelkoja ja aikaa uhmaten. Uskallatko?

Tervetuloa Turun Teknologiakiinteistöjen ja Rajupajan järjestämään halloween-tapahtumaan, jossa suunnistus kohtaa kauhun ja autohalli muuttuu valtavaksi pakohuoneeksi. Kerää työ- tai kaveriporukastasi 2-4 hengen joukkue ja ilmoittaudu mukaan halloweenin pelottavimpaan kilpailuun ja hauskimpiin afterpartyihin!

Kilpailussa eniten pisteitä keränneelle joukkueelle on luvassa paitsi mainetta myös 300 euron lahjakortti Ravintola Bassiin. Tunnin mittaisen taistelun jälkeen ilta jatkuu DJ:n ja bloody maryjen siivittämissä halloween-bileissä klo 23 asti. Kannattaa panostaa teeman mukaiseen pukeutumiseen, sillä parhaasta asusta on luvassa lisäpisteitä. Jos olet tylsimys, pelottavan näköinen ihan omana itsenäsikin tai vain liian kiireinen panostaaksesi pukeutumiseen, voit toki osallistua myös ilman halloween-asua.

Tapahtuma ei sovellut lapsille (K18), joten säästäthän heidät traumoilta ja jätät suosiolla jonnekin vähemmän pelottaviin olosuhteisiin.

Aika: keskiviikkona 31.10.2018 klo 19.00-23.00
Sisäänkäynti tapahtumaan: BioCityn katutaso, hissi A, Tykistökatu 6
Ilmoittautuminen (28.10. mennessä): lyyti.in/halloweenseikkailu

Tapahtuma on maksuton ja avoin kaikille, mutta osallistuminen edellyttää ilmoittautumista. Tapahtumassa valokuvataan, videokuvataan sekä tuotetaan materiaalia sosiaaliseen mediaan. Osallistumalla tapahtumaan hyväksyt tapahtumassa tuotetun materiaalin mahdollisen käyttämisen Turun Teknologiakiinteistöjen tai Rajupajan markkinoinnissa.

Ota yhteyttä