03.05.2021

Kutsu Tauoista hyvinvointia työhön ja vapaalle -webinaariin

Tervetuloa Teknologiakiinteistöjen, Werstaan ja Joen asiakkaille tarkoitettuun webinaariin torstaina 6.5.2021 kello 9–9.45. Tilaisuus on tarkoitettu kaikille, joita kiinnostaa hyvinvoinnin kohentaminen työssä ja vapaa-ajalla.

Tilaisuuden aikana käydään muun muassa läpi, mikä on palauttava tauko ja miksi sellaisia kannattaa työpäivän aikana pitää. Saat konkreettisia vinkkejä itsellesi toimivien taukojen löytämiseen, joten varaa muistiinpanovälineet mukaan. Kaikki osallistujat saavat kolmen kuukauden käyttöoikeuden palauttaviin Korpi®-hetkiin ja pääsyn Slack-sovelluksessa toimivaan vertaisyhteisöön.

Puhujina toimivat palautumisen ja hyvinvoinnin asiantuntijat Sampo Pohjola ja Anu Varis Korpi® ForRestilta. Korpi® ForRestin palveluvalikoimaan kuuluu mm. valmennusta ja virtuaalisia metsähetkiä, joissa hyödynnetään luonnon myönteisiä hyvinvointivaikutuksia.

Tilaisuus on ilmainen ja se tuotetaan Vierailukeskus Joesta. Tilaisuuden järjestävät yhteistyössä Teknologiakiinteistöt ja Korpi® ForRest. Ilmoittautumislinkki on lähetetty asiakkaille.

Paikka: Zoom-alusta

Aika: Torstaina 6.5.2021 kello 9–9.45

Ota yhteyttä