Kannustus on tärkeä osa RunFestia.

25.06.2020

Tervetuloa RunFestiin 20.8.

Miltä kuulostaisi liikunta ja illanvietto työporukalla Kupittaanpuistossa? Teknologiakiinteistöt tarjoaa jälleen tänä vuonna asiakkailleen maksuttoman osallistumisen RunFestiin, unohtamatta virvokkeita Teknologiakiinteistöjen ständillä.

RunFest, joka on nyt myös WalkFest, on hyväntuulinen työhyvinvointi- ja hyväntekeväisyystapahtuma, joka yhdistää joukkueliikunnan, musiikin, hyvän ruoan, juoman ja hauskan yhdessäolon Kupittaanpuistossa torstai-iltana 20. elokuuta. Tapahtumaan voivat osallistua kaikki ikään, kokoon, sukupuoleen ja kuntoon katsomatta.

Liikunta tapahtuu viiden hengen joukkueina, jonka jäsenet kävelevät tai juoksevat 4,2 kilometrin mittaisen kierroksen Kupittaanpuistossa. Halutessaan osallistujat voivat kävellä tai juosta myös useamman kierroksen tai jopa koko puolimaratonin. Vauhdin saa valita vapaasti ja matkan saa taittaa viestinä, mutta halutessaan myös pareittain tai koko joukkue yhdessä.

Kiinnostuitko? Seuraa sähköpostiasi! Lähetämme ilmoittautumislinkin sekä kassalla tarvitsemasi koodin sähköpostiisi. Otathan yhteyttä osoitteeseen info@teknologiakiinteistot.fi, mikäli viestimme ei ole tavoittanut sinua.

Alla olevalta videolta näet tunnelmia vuoden 2015 RunFestista.

Ota yhteyttä