Kuva: Jere Satamo. Lisää Jere Satamon kuvia löytyy hänen Instagram-tililtään.

09.08.2019

Tule malliksi Sateenkaarikuvauksiin

Haluatko itsestäsi huippukuvaajan ottamia valokuvia? Tule yksin tai yhdessä malliksi Teknologiakiinteistöjen Sateenkaarikuvauksiin!

Teknologiakiinteistöt on tänä vuonna ensimmäistä kertaa mukana tukemassa Turku Pridea. Tästä inspiroituneena etsimme sukupuoli- ja seksuaalivähemmistöihin kuuluvia ihmisiä malleiksi yrityksemme mainoskuviin. Mallit saavat itsestään otetut kuvat käyttöönsä, minkä lisäksi niitä voidaan käyttää Teknologiakiinteistöjen viestinnässä.

Kuvaajana tapahtumassa toimii ammattivalokuvaaja Jere Satamo, jota kuvaaminen on kuljettanut Suomen lisäksi ulkomaille asti. Jerelle tärkeintä kuvaamisessa on aitojen tilanteiden ja tunteiden ikuistaminen. Hän on kuvannut noin 250 hääparia ja matka hääkuvausten parissa jatkuu edelleen, sillä erityisesti ihmisten kuvaus kiehtoo Jereä ja toimii innoittajana hänen urallaan.

Haluamme nostaa kuvissa esiin vähemmistöjä edistääksemme tasa-arvoa ja lisätäksemme mainoskuvien monimuotoisuutta.

Teknologiakiinteistöt haluaa kuvilla osoittaa tukea sukupuoli- ja seksuaalivähemmistöille sekä saada yritykselle uudenlaista markkinointimateriaalia.

- Haluamme nostaa kuvissa esiin vähemmistöjä edistääksemme tasa-arvoa ja lisätäksemme mainoskuvien monimuotoisuutta. Viestintämme keskiössä on pyrkimys aitouteen, mistä johtuen emme käytä kuvissamme ammattimalleja. Pariskuntia kuvataan usein luonnossa, joten on kiinnostavaa tuoda kuvien tunnelma urbaaniin toimistoympäristöön, sanoo Teknologiakiinteistöjen viestintäjohtaja Terhi Marin.

Katso Jere Satamon kuvia hänen Instagram-tililtään ja ilmoittaudu mukaan!

Aika: torstaina 15.8. klo 17.00-19.00
Tapaamispaikka: Turun Teknologiakiinteistöjen toimisto, BioCity, Tykistökatu 6
Ilmoittautumiset (viimeistään 14.8.): www.lyyti.in/sateenkaarikuvaukset2019

Ota yhteyttä