22.01.2021

Elävöittämisprojekti Teknologiakiinteistöjen pysäköintihallissa

Haluatko mukaan luomaan Turun Tiedepuiston parkkihalleista elämyksellisiä taidegallerioita? Hae mukaan Teknologiakiinteistöjen järjestämään projektiin, jonka tarkoituksena on tehdä BioCityn ja DataCityn parkkihalleista viihtyisiä ja kutsuvia kokonaistaideteoksia. Haku on avoin kaikille ja valittavien teosten toteuttajille on luvassa rahapalkinto.

Teknologiakiinteistöt järjestää 22.1.-25.4.2021 kaikille avoimen haun, jonka tarkoituksena on löytää taidetta piristämään BioCityn ja DataCityn alla sijaitsevan pysäköintilaitoksen seiniä. Olitpa sitten taideopiskelija, taiteen harrastaja tai ammattitaiteilija, voit päästä toteuttamaan itseäsi ja mielikuvitustasi palkintoa vastaan. Teosten tyyli ja sisältö ovat vapaat, ja valitut taiteilijat ja/tai työryhmät palkitaan kukin 5000 eurolla, joka sisältää taiteilijapalkkion ja teoksen toteutuskulut.

Alla olevasta tiedostosta löydät tarvittavat säännöt ja tiedot projektia koskien. Lomake sulkeutuu sunnuntaina 25.4.2021 klo 23.59. Pohjapiirroksista ja havainnekuvista saat käsityksen, millaisiin tiloihin taideteokset toteutetaan. Niiden pohjalta voit myös ehdottaa sijaintia taideteoksellesi. Ilmoittautumislomakkeella ilmoittaudut mukaan elävöittämisprojektiin. Jos haluat tulla tutustumaan parkkihalliin itse, tiloihin on vapaa pääsy BioCityn (Tykistökatu 6) ja DataCityn (Lemminkäisenkatu 18) pohjakerrosten hissien kautta. Jos tarvitset opastusta tiloihin, otathan yhteyttä projektin yhteyshenkilöön, projektikoordinaattori Vilppu Kuusipaloon (s-posti vilppu.kuusipalo@teknologiakiinteistot.fi, puh. 040 665 6053).

Säännöt ja tiedot

Pohjapiirrokset ja havainnekuvat

Ilmoittautumislomake

Kysymyksiä ja vastauksia

Tapahtuvatko jurytys ja yleisöäänestys anonyymisti?
Teosehdotukset jurytetaan ja asetetaan yleisöäänestykseen anonyymisti riippumatta siitä, onko teosehdotus jätetty omalla nimellä vai nimimerkillä. Teosehdotuksissa olevat tekijätiedot piilotetaan jurytyksen ja yleisöäänestyksen ajaksi.

Sivua päivitetty 10.2.2021 muuttamalla "taidekilpailu" elävöittämisprojektiksi.

Ota yhteyttä