02.04.2019

Teknologiakiinteistöt tarjoaa asiakkailleen osallistumisen RunFestiin

Teknologiakiinteistöt tarjoaa jälleen tänä vuonna asiakkailleen osallistumisen liikuntatapahtuma RunFestiin, joka järjestetään Kupittaanpuistossa 13.6.

RunFest on hyväntuulinen henkilöstö- ja asiakastapahtuma, joka yhdistää joukkueliikunnan, piknikin, musiikin, puistomiljöön ja hauskan yhdessäolon. RunFest-konsepti on alun perin luotu Tanskassa, jossa tapahtumiin osallistuu yli 40 000 viiden hengen joukkuetta tuhansista työyhteisöistä.

After work -tyyliseen tapahtumaan sisältyy kaikille ikään, kuntoon tai sukupuoleen katsomatta sopiva liikunta ja ilontäyteinen piknikjuhla RunFest-kylässä Teknologiakiinteistöjen tukikohdassa. Iltaa vietetään rennosti urheiluvaatteissa.

Liikunta tapahtuu viiden hengen joukkueina, jonka jäsenet kävelevät tai juoksevat 4,2 kilometrin mittaisen kierroksen Kupittaanpuistossa. Halutessaan osallistujat voivat kävellä tai juosta myös useamman kierroksen tai jopa koko puolimaratonin. Vauhdin saa valita vapaasti ja matkan saa taittaa viestinä, mutta halutessaan myös pareittain tai koko joukkue yhdessä.

Kiinnostuitko? Seuraa sähköpostiasi! Lähetämme ilmoittautumislinkin sekä kassalla tarvitsemasi koodin sähköpostiisi. Otathan yhteyttä osoitteeseen info@teknologiakiinteistot.fi, mikäli viestimme ei ole tavoittanut sinua.

Ota yhteyttä