07.12.2020

Tiedepuiston treenit perutaan loppuvuodelta

Koko syksyn jatkuneet Teknologiakiinteistöjen asiakkaille suunnatut yhteistreenit ovat saaneet osallistujia kaikkialta Tiedepuistosta. Nyt uusimpien rajoitustoimien myötä Tiedepuiston treenejä ei järjestetä enää loppuvuoden aikana.

Tiedepuiston treenit ovat liikuttaneet osallistujia ahkerasti elokuusta saakka. Viikoittaisissa yhteistreeneissä on harjoiteltu lihaskuntoa, tehty monipuolisia toiminnallisia treenejä, hikoiltu sisäpyöräilytunnilla ja huollettu kehoa joogan avulla.

– Parasta on ollut huomata, miten laajasti osallistujia on ollut. Monet olivat mukana elokuusta alkaen, mutta silti uusia kasvoja ilmestyi paikalle lähes joka viikko, Sari Huhtinen Teknologiakiinteistöiltä kertoo.

Yhteistreenien tavoitteena on saada nostettua liikkumisen tärkeyttä arjessa. Tauoilla voi venytellä ja kesken työpäivän käydä kävelemässä. Usein pienikin taukojumppa parantaa suorituskykyä loppupäiväksi.

Parasta on ollut huomata, miten laajasti osallistujia on ollut. Monet olivat mukana elokuusta alkaen, mutta silti uusia kasvoja ilmestyi paikalle lähes joka viikko.

Tiedepuiston treenit olivat yhteistyössä M&M Kuntotalon kanssa järjestetty puolen vuoden tempaus. Joka kuukausi treeneihin osallistuneiden kesken arvottiin M&M Kuntotalon salikortti ja tuotepaketti. 

– Halusimme, että liikunnan ilo jäisi elämään ja hyvinvoinnin ylläpitämisestä tulisi jatkuvaa, Sari lopettaa.

Lue myös:

Teknologiakiinteistöt tarjoaa asiakkailleen treenit ammattilaisen johdolla koko syksyn ajan
Tiedepuiston treenit liikuttavat
Työhyvinvointia treenaamalla

Ota yhteyttä