09.10.2020

Tiedepuiston treenit pidetään jatkossa ulkona

Tiedepuiston treeneihin tulee pieniä muutoksia vallitsevan epidemiatilanteen vuoksi. Jotta yhteisiä liikuntahetkiä on mahdollista jatkaa turvallisesti, pidetään treenit jatkossa ulkona. Ulkotreeneissä pystytään takaamaan riittävät turvavälit koko treenin ajaksi.

Tiedepuiston treenit ovat liikuttaneet tiedepuistolaisia sankoin joukoin elokuusta alkaen. Ohjelmassa on ollut rauhallisempaa joogaa ja kehonhuoltoa, mutta myös hikistä kuntotreeniä.

 – Mietimme tarkkaan, miten meidän kannattaa jatkossa toimia. Haluamme jatkaa suosittua yhteisliikuntaa, mutta emme ota riskejä sisätiloissa. Seuraamme ajankohtaisia suosituksia jatkuvasti ja muutamme suunnitelmaa suositusten mukaan, kertoo Teknologiakiinteistöjen HR-asiantuntija Sari Huhtinen.

Liikumme omalla porukalla aktiivisesti viikoittain. Olemme huomanneet yhteisliikunnan positiiviset vaikutukset ihmisten energiatasoihin ja yhteishenkeen. Siksi haluamme jatkaa yhteisten treenien järjestämistä turvallisesti. 

Teknologiakiinteistöjen henkilökunta liikkuu yhdessä muutaman kerran viikossa. Kokoonpano ja laji vaihtelee aina innostuneiden mukaan. Liikunta parantaa työkykyä, lisää hyvinvointia ja on erityisen tärkeää istumatyötä tekeville.

– Liikumme omalla porukalla aktiivisesti viikoittain. Olemme huomanneet yhteisliikunnan positiiviset vaikutukset ihmisten energiatasoihin ja yhteishenkeen ja haluamme jatkaa yhteistreenien järjestämistä turvallisesti. Toivomme tietenkin lämmintä syksyä ja treeni-intoa. Ulkona voi tehdä vaikka mitä, kuten olemme huomanneet aikaisemmissa treeneissä. Kaatosateella emme tietenkään treenaa, Sari lisää.

Ensi viikolla ohjelmassa on ulkotreeni tutun M&M ohjaajan Lauran kanssa. Treenit pidetään säävarauksella. Jos treeni joudutaan perumaan huonon sään vuoksi, ilmoitamme viimeistään saman päivän aamuna tekstiviestillä.

Lue lisää:

Tiedepuiston treenit liikuttavat
Tiedepuiston treeneissä huolletaan ensi viikolla kehoa
Teknologiakiinteistöt tarjoaa asiakkailleen treenit ammattilaisen johdolla koko syksyn ajan

Ota yhteyttä