06.08.2021

Tiedepuiston treenit starttaavat ulkona

Turun Teknologiakiinteistöt jatkaa viime syksynä aloitettuja Tiedepuiston yhteistreenejä. Treenit ovat kaikille asiakkaillemme suunnattuja viikoittaisia jumppatuokioita, jossa voi oppia uusia taitoja ja kohottaa kuntoa hyvässä seurassa.

Vuoden aikana yhteistreeneissä on jumppailtu sisällä, ulkona sekä virtuaalisesti ja ohjelma on vaihdellut voimaharjoittelusta kehonhuoltoon ja juoksuun. Ohjelma vaihtuu viikoittain, joten kannattaa seurata tiiviisti mitä seuraavalla tunnilla on luvassa.

Ensimmäisenä vuorossa on lihaskuntotreeni ulkona Kupittaanpuistossa. Mukaan tarvitsee jumppavaatteet, juomapullon ja reipasta mieltä. Tiedepuiston treenit sopivat kaikille lähtötasosta huolimatta ja liikkeitä sovelletaan jokaisen oman osaamisen mukaan.

Osallistuminen on hyvä alku harjoittelulle

Joka kuukausi kaikkien treenaajien kesken arvotaan kahden kuukauden Club jäsenyys M&M Kuntotaloihin. Jäsenyyden lisäksi voittaja saa tuotepaketin, joka sisältää treenikassin, juomapullon ja treenipaidan sekä esittelykierroksen kuntosalille sekä kuntosalilaitteiden käytön opastusta.

Tiedepuiston treenit järjestetään ulkona, turvallisesti ja lähikontakteja välttäen. Seuraamme jatkuvasti yleisiä turvallisuusohjeita, ja tarvittaessa treenit järjestetään virtuaalisesti.

Kutsu lähetetään kaikille asiakkaillemme viikoittain. Tilaathan kiinteistötiedotteet, niin pääset mukaan treenaamaan.

Ota yhteyttä