04.02.2021

Tiedepuiston treenit jatkuvat – Tule mukaan virtuaaliseen yhteistreeniin!

Miten tehdä tehokas jumppa kotona? Kaipaatko lisää motivaatiota kuntoiluun? Tule mukaan kohentamaan kuntoasi yhteisiin virtuaalisiin Tiedepuiston treeneihin.

Teknologiakiinteistöt tarjoaa asiakkailleen yhteistreenit viikottain M&M Kuntotalon ohjaajan johdolla. Tiedepuiston treenit ovat avoimia kaikille Teknologiakiinteistöjen asiakkaille ja Werstaslaisille. Viikoittaiset yhteistreenit pidetään Teamsin välityksellä aina tiistaisin kello 15-16 ja osallistumislinkki lähetetään asiakkaidemme sähköpostiin viikoittain.

– Kaikki treenit voit tehdä kotona käyttäen kotoa löytyviä tarvikkeita painoina. Toiveenamme on jatkaa yhteistreenejä myös paikan päällä tulevaisuudessa, jos tilanne sen vain sallii, kertoo Teknologiakiinteistöjen HR-asiantuntija Sari Huhtinen.

Kaikkien osallistujien kesken arvotaan kerran kuussa M&M Kuntotalon salikortti kahdeksi kuukaudeksi sekä treeniä tukeva tuotepaketti. Mitä useammin osallistut, sitä paremmat mahdollisuudet on arvonnassa.

Ohjaajana toimii syksyn treeneistä tuttu M&M Kuntotalon Laura Henttinen-Moilanen. Virtuaalitunneilla ohjelmassa on esimerkiksi kiertoharjoittelua oman kehon painolla, kehonhuoltoa ja lihaskuntotreeniä. Kaikki treenit voi toteuttaa helposti kotoa käsin. Lisäpainona treeniä tehostamaan voi käyttää esimerkiksi vedellä täytettyjä pulloja tai vaikka kirjoilla täytettyä reppua. Tunnille voi myös osallistua ilman lisäpainoa.

Kaikkien osallistujien kesken arvotaan kerran kuussa M&M Kuntotalon salikortti kahdeksi kuukaudeksi sekä treeniä tukeva tuotepaketti.  Mitä useammin osallistut, sitä paremmat mahdollisuudet on arvonnassa.

Jos haluat mukaan treeneihin, muista tilata kiinteistötiedotteet.

Tuntikuvaukset:

Kiertoharjoittelu alkaa kehonpainolla tehtävällä alkulämmittelyllä, jonka jälkeen siirrytään tekemään lihaskuntoliikkeitä yhdessä sykettä nostavien liikkeiden kanssa. Tunnille tarvitaan noin 5–10 kilon lisäpaino.

Lihaskuntotunnilla lämmitellään ensin kehonpainolla. Treenissä tehdään vaihdellen monipuolisia lihaskuntoliikkeitä ja sykettä nostavia liikkeitä. Lihaskuntotunnille tarvitset jumppamaton sekä villasukat.

Kehonhuoltotunti herättelee kehoa lämmittelyllä ja aktivointiliikkeillä. Lämmittelyn jälkeen tehdään harjoituksia, jotka lisäävät voimaa ja liikkuvuutta. Tunti päätetään loppurentoutuksella. Kehonhuoltotunnille tarvitset jumppamaton ja viltin.

Ota yhteyttä