20.03.2019

Yritystä kehiin -aamiaistapahtuma 3.4.: Mitä väliä sillä on, mitä syö?

Miksi työajalla tapahtuvaan ruokailuun kannattaa panostaa? Eikö se riitä, jos hotkaisee pari voileipää ja jugurtin omalla työpisteellään, samalla tietokonetta naputellen? Haittaako se mitään, jos jättää lounaan väliin?

Yritystä kehiin -aamiaistapahtumassa 3.4.2019 keskustellaan ruuan merkityksestä työtehoon ja palautumiseen. Lisäksi tarkastellaan suomalaista lounaskulttuuria sekä ruokahävikkiä. Aiheesta puhuu ruoka-aktiivi, apulaisprofessori Mari Sandell, joka tutkii aisteja, ruoan aistimista ja syömiskäyttäytymistä Turun yliopiston Funktionaalisten elintarvikkeiden kehittämiskeskuksessa. Häntä haastattelee mm. Mauno-ravintoloita pyörittävän Manu Eventsin viestintäjohtaja, Turun food ambassador Heli Nieminen.

Tilaisuudessa tarjoillaan Maunon uusi, ilmastoystävällinen aamiainen.

Aika: keskiviikkona 3.4.2019 klo 8-9.30
Paikka: Vierailu- ja innovaatiokeskus Joki, Cave-teatteri
Ilmoittautumiset (29.3. mennessä): www.lyyti.in/Yritysta_kehiin_lounas

Tapahtuma on maksuton ja avoin kaikille, mutta osallistuminen edellyttää ilmoittautumista. Tapahtumassa valokuvataan, videokuvataan sekä tuotetaan materiaalia sosiaaliseen mediaan. Osallistumalla tapahtumaan hyväksyt tapahtumassa tuotetun materiaalin mahdollisen käyttämisen Turun Teknologiakiinteistöjen markkinoinnissa.

Ota yhteyttä