26.11.2018

Yritystä kehiin -aamiaistapahtuma: työyhteisöt murroksessa

Hyvinvointi on listattu uunituoreessa Deloitten tekemässä Human Capital Trend 2018 -tutkimuksessa jaetulle toiselle sijalle tärkeimpien työelämätrendien joukossa. Tutkimuksessa peräti 80% suomalaisista piti hyvinvoinnin ja tuottavuuden yhteyttä merkittävänä. Strategisesti kyvykäs ja tuloksellinen työkulttuuri muodostuu, kun johtaminen fokusoituu sekä tuottavuuden että hyvinvoinnin johtamiseen.

Työyhteisöt elävät jatkuvasti muutostilanteiden keskellä, missä johtajuus ja esimiestaidot korostuvat. Miten työyhteisöt onnistuvat muutosten omaksumisessa? Millaisia haasteita ja mahdollisuuksia eksponentiaalisesti muuttuva työelämä tuo tullessaan? Entä mikä merkitys hyvinvoinnin ja tuottavuuden johtamisella on strategiseen kyvykkyyteen ja tuottavuuteen?

Työyhteisövalmentaja Katja Lundberg kertoo aamiaistapahtumassa, millaisia taitoja tarvitaan työelämän murroksessa ja miten työyhteisön hyvinvointi ja tuottavuus linkittyvät yhteen. Tervetuloa kuuntelemaan, keskustelemaan ja nauttimaan maukasta aamiaista!

Aika: torstai 13.12. klo 8.00–9.30
Paikka: Vierailukeskus Joki, Cave-teatteri
Ilmoittautuminen (10.12. mennessä): https://www.lyyti.in/aamiaistapahtuma_tyoyhteisot

Tapahtuma on maksuton ja avoin kaikille, mutta osallistuminen edellyttää ilmoittautumista. Tapahtumassa valokuvataan, videokuvataan sekä tuotetaan materiaalia sosiaaliseen mediaan. Osallistumalla tapahtumaan hyväksyt tapahtumassa tuotetun materiaalin mahdollisen käyttämisen Turun Teknologiakiinteistöjen markkinoinnissa.

Ota yhteyttä