11.02.2019

Yritystä kehiin -aamiaistapahtuma: hyöty irti elokuvista 27.2.

Miten yritys voi hyötyä elokuvasta? Millaista on yhteistyö elokuvatuotannon ja liike-elämän välillä? Mikä on Elokuvapäivä?

Yritystä kehiin -aamiaistapahtumassa 27.2.2019 puhujina on asiantuntijoita, jotka tietävät yhtä ja toista elokuvien tekemisestä ja tuotantojen yhteistyöstä erilaisten yritysten kanssa. Erityisasiantuntija Lotta Mujo ja projektipäällikkö Annukka Toivonen Turku Länsi-Suomen elokuvakomissiosta sekä toimitusjohtaja Miia Saarikko Tammen Korusta kertovat esimerkkien kautta, millaisia yritysyhteistyömahdollisuuksia elokuva-ala kätkee sisälleen. Tapahtuman jälkeen on vielä mahdollista aloittaa ura elokuva-avustajana, sillä BioCityssä järjestetään avustajarekisterikuvaukset.

Aika: keskiviikko 27.2.2019 klo 8.00–9.30
Paikka: Vierailu- ja innovaatiokeskus Joki, Cave-teatteri
Ilmoittautuminen (viimeistään 22.2.): https://www.lyyti.in/yritysta_kehiin_270219

Tapahtuma on maksuton ja avoin kaikille, mutta osallistuminen edellyttää ilmoittautumista. Tapahtumassa valokuvataan, videokuvataan sekä tuotetaan materiaalia sosiaaliseen mediaan. Osallistumalla tapahtumaan hyväksyt tapahtumassa tuotetun materiaalin mahdollisen käyttämisen Turun Teknologiakiinteistöjen markkinoinnissa.

Ota yhteyttä