Anne Laitinen toimii lokakuusta 2019 eteenpäin Teknologiakiinteistöjen pääkirjanpitäjänä.

05.11.2019

Anne Laitinen Teknologiakiinteistöjen pääkirjanpitäjäksi

Turkulainen kauppatieteilijä ja taloushallinnon moniosaaja Anne Laitinen on aloittanut Turun Teknologiakiinteistöillä pääkirjanpitäjänä lokakuussa 2019.

Tulevan vuoden aikana Anne vastaa konsernin yhtiöiden ulkoisesta raportoinnista ja hoitaa emoyhtiön sekä konsernin tilinpäätökset.

Anne on energinen ja positiivinen lisä Teknologiakiinteistöjen monipuoliseen tiimiin. Hänellä on yli kahdenkymmenen vuoden kokemus erilaisista sisäisen ja ulkoisen laskennan tehtävistä, raportoinnista sekä talouden ohjauksen kehittämisestä.

– Olen työskennellyt perhe- ja pääomasijoittajataustaisista yhtiöistä kansainvälisiin konserneihin, mm. teknologia-, kemian- ja lääketeollisuudessa, konsultointibisneksessä sekä messu- ja kongressitoiminnassa, Anne kertoo.

Uudelta tehtävältä Anne hän odottaa uusia haasteita. Vaikka tehtävä sisältää jo tutuksi tullutta taloushallinnon toimintaa, uusi näkökulma avaa tutustakin aiheesta uusia puolia. Haasteet ja uuden oppiminen motivoivat Annea, joka nauttii uuden kehittämisestä ja kertoo menevänsä aina omaa kiinnostustansa kohti.

Voimaa saa etenkin silloin, kun onnistuu omalla osaamisella auttamaan myös työkaverin päivää.

Hyvä työpäivä on Laitisen mukaan monen asian summa. Projektin loppuun saattaminen ja pienet onnistumiset omassa työssä pitävät mielen virkeänä. Voimaa saa etenkin silloin, kun onnistuu omalla osaamisella auttamaan myös työkaverin päivää – Ryhmän onnistuminen on onnistuminen myös yksilölle.

Turun Teknologiakiinteistöjen työyhteisöä Anne kehuu erinomaisesta vastaanotosta ja avoimesta kommunikaatiosta.

Vapaa-ajallaan Anne on aktiivinen liikkuja ja golfin pelaaja.

– Rauhallinen liikunta ja luonnossa oleminen pitävät jalat maassa, Anne summaa.

 

Lue lisää Teknologiakiinteistöjen aikaisemmista rekrytoinneista täältä.

Tagit: Rekry

Ota yhteyttä