14.08.2020

Yritysten hiilijalanjälkeä mitataan nyt CarbonWise-hankkeessa

Oletko ajan tasalla yrityksesi tuottamasta hiilijalanjäljestä? Haluatko olla kärkijoukoissa ilmastonmuutoksen torjunnassa ja hiilikompensoinnin tulevaisuuden ratkaisuissa?

Tule mukaan pienentämään hiilijalanjälkeäsi! Vastaa kyselyyn ja osallistu CarbonWisen yritysten ja kaupunkien hiiliviisautta edistävään työhön.

CarbonWise on yritysten ja kaupunkien hiiliviisautta edistävä 6Aika-hanke, johon ovat tervetulleita Turussa Kupittaan kampusalueella toimivat, tai sinne palveluja tuottavat yritykset toimialasta ja koosta riippumatta. CarbonWisessa kannustetaan yrityksiä huomioimaan kestävän kehityksen mukaiset ratkaisut toiminnoissaan. Lähtemällä mukaan opitte ymmärtämään mistä hiilijalanjälkenne koostuu, saatte konkreettisia keinoja sen pienentämiseen ja opitte rakentamaan tulevaisuuden kilpailuetua. CarbonWise järjestää kiinnostuneille Teams-tilaisuuden perjantaina 28.8. kello 9-10. Linkki Teams- tapahtumaan.

Hankkeessa ovat mukana myös BusinessOulu sekä Espoo Marketing. Kyselyyn vastanneisiin yrityksiin ollaan yhteydessä toiminnan alkaessa alkusyksystä.

Mikä hiiliviisaus?
Hiiliviisaus on energiatehokasta ja elinkaaren huomioonottavaa liiketoimintaa, jolla on mahdollisimman pienet ympäristövaikutukset. Yritykset ja kuluttajat ovat avanneet silmänsä ilmastonmuutokselle ja sen hidastamiseen liittyvien toimien tarpeellisuudelle. Kasvanut ympäristötietoisuus vaikuttaa suoraan kulutusvalintoihin. Hiiliviisaassa yhteiskunnassa vähennetään kasvihuonekaasupäästöjä minimoimalla fossiilisten polttoaineiden käyttöä, käyttämällä luonnonvaroja ja materiaaleja resurssitehokkaasti ja lisäämällä hiilen sidontaa.

Kiinnostuitko?
Mukaan pääset TÄSTÄ. Vastaa kyselyyn 13.9.2020 mennessä ja lähde mukaan toimintaan! Nyt on sinun mahdollisuutesi tehdä osasi hiilijalanjälkemme pienentämisen puolesta.

Lue lisää CarbonWisen nettisivuilta: https://kiertotalous2.turkuamk.fi/carbonwise/

Ota yhteyttä