Vierailukeskus Joki on yksi niistä rakennuksista, jossa valot sammuvat tunniksi lauantaina 27.3.2021 klo 20.30 alkaen. 

25.03.2021

Teknologiakiinteistöt mukana Earth Hour -tapahtumassa

Turun Teknologiakiinteistöt osallistuu Earth Houriin tänäkin vuonna.

Mainos- ja ulkovalot sammutetaan BioCitystä, DataCitystä, Vierailukeskus Joesta, ElectroCitystä, ICT-Citystä, EduCitystä, Kupittaan palloiluhallista ja TriviumCitystä tunniksi lauantaina 27.3. kello 20.30. Valojen sammuttamisella Teknologiakiinteistöt tahtoo omalta osaltaan tehdä symbolisen eleen yhteisen ilmastomme puolesta ja ilmaista huolensa ympäristön tilasta.

Earth Hour järjestettiin ensimmäistä kertaa Australiassa vuonna 2007 ja Suomi on ollut mukana vuodesta 2009 alkaen. Tapahtuman tarkoituksena on kannustaa ihmisiä ympäristöystävällisempään elämäntapaan ja vaikuttaa poliittiseen päätöksentekoon ilmastokriisin hillitsemiseksi. Valomerkki ilmaston puolesta annetaan lähes kaikissa maailman maissa sammuttaen valot tuhansista maamerkeistä ja miljoonista kodeista. Suomessa tapahtumaan osallistuu kymmeniä kaupunkeja ja satoja yrityksiä ja yhteisöjä, Turun Teknologiakiinteistöt muiden joukossa.

Earth Hourista voit lukea lisää tapahtuman verkkosivuilta. Lisätietoja aiheesta löytyy myös Turun kaupungin nettisivuilta.

Ota yhteyttä