05.08.2020

ElectroCity on saatu pääosin avattua

70 prosenttia ElectroCityssä sijaitsevista toimitiloista on saatu otettua takaisin käyttöön.

ElectroCityn katolla syttyi 17.6. kattotöistä alkunsa saanut tulipalo, joka aiheutti savu- ja vesivahinkoja eri puolille rakennusta. Nyt valtaosa tiloista on saatu luovutettua takaisin asiakkaiden käyttöön.

– Onni onnettomuudessa oli, että palo syttyi juuri lomakauden kynnyksellä. Paloa seuranneiden viikkojen aikana ElectroCityssä tehtiin runsaasti tutkimuksia, joilla haluttiin varmistaa kiinteistön turvallisuus. Tutkimustulosten valmistuttua saatiin 70 prosenttia tiloista luovutettua asiakkaiden käyttöön heinäkuun loppuun mennessä. Tämä ei olisi ollut mahdollista ilman tiimimme ja yhteistyökumppaneidemme valtavaa työpanosta, Teknologiakiinteistöjen toimitusjohtaja Mikko Lehtinen kiittelee.  

Työsarkaa ElectroCityssä kuitenkin vielä riittää, sillä sammutusvettä on valunut rakennuksen BioCityn suuntaisen julkisivun väliin, joka joudutaan uusimaan kokonaan. Myöskään sisätiloissa remonteilta ei vältytä, koska niissä tiloissa joihin vettä on valunut, on edessä täydellinen saneeraus. Korjauksista vastaa kiinteistön vuosina 2015-2016 saneerannut Rakennustoimisto Laamo, joka tuntee rakennuksen entuudestaan.

Jatkossa Teknologiakiinteistöt siirtyy asiakaskohtaiseen tiedottamiseen ja lopettaa ElectroCityn tulipaloa koskevien julkisten tiedotteiden jakamisen.

Tagit: ElectroCity

Ota yhteyttä