Tykistökadun ilopillerinä tunnettu ElectroCity on saatu tulipalon jäljiltä korjattua.

18.12.2020

ElectroCityn korjaustyöt valmistuivat

Kesäkuussa ElectroCityssä sattuneen tulipalon korjaustyöt on saatu valmiiksi ja ElectroCity on luovutettu urakoitsijalta takaisin Teknologiakiinteistöille. Arvioitu käyttöönottopäivä saneeratuille tiloille on 4.1.2021.

ElectroCityn katolla syttyi 17.6. kattotöistä alkunsa saanut tulipalo, joka aiheutti savu- ja vesivahinkoja eri puolille rakennusta. Valtaosaan tiloista Teknologiakiinteistöjen asiakkaat pääsivät palaamaan jo elokuussa, mutta osa tiloista jouduttiin uusimaan kokonaan.

– Palon sammutusvaiheessa vettä valui runsaasti rakennuksen BioCityn suuntaisen julkisivurakenteen väliin, joka jouduttiin uusimaan kokonaan. Myös rakennuksen sisällä remontit keskittyivät tiloihin, joihin sammutusvettä oli valunut, kertoo Teknologiakiinteistöjen toimitusjohtaja Mikko Lehtinen.

Korjauksesta vastasi kiinteistön vuosina 2015-2016 saneerannut Rakennustoimisto Laamo. Työt valmistuivat etuajassa ja hanke oli mallisuoritus yhteistyön sujuvuudesta, Lehtinen kiittelee.

– Korjaustyöt ja niitä edeltäneet tutkimukset sujuivat erinomaisesti, mistä pitää kiittää yhteistyökumppaneidemme valtavaa työpanosta. Saneerauksen sujuvuutta helpotti myös se, että hankkeessa urakoitsijana toiminut Laamo tunsi rakennuksen jo entuudestaan.

Tilojen kalustus ja muutot voidaan aloittaa heti viimeisten ilmanlaatumittausten tulosten valmistuttua. Arvio on, että käyttäjät pääsevät palaamaan tiloihin 4.1.2021.

Lue myös:

ElectroCity on saatu pääosin avattua
ElectroCityssä oli tulipalo

Tagit: ElectroCity

Ota yhteyttä