16.01.2019

Esa-Marko on Teknologiakiinteistöjen uusi ylläpitoasiantuntija

Esa-Marko Puittinen aloitti Turun Teknologiakiinteistöissä ylläpitoasiantuntijana 14.1. Esa-Marko suorittaa parhaillaan isännöinnin ammattitutkintoa Turun ammatti-instituutissa. Teknologiakiinteistöissä hän on osa kiinteistö- ja palvelutiimiä ja hänen pääasiallisena tehtävänään tulee olemaan yhteydenpito asiakkaisiin liittyen keväällä alkavaan BioCityn julkisivuremonttiin.

Empiksi kutsuttu Esa-Marko on uranvaihtaja, tai kuten hän itse itsensä esittelee, ”eläkeläisvaari”. Hän on tehnyt jo yhden työuran Suomen puolustusvoimissa, jossa hän työskenteli opistoupseerina merivoimien esikunnassa. Viimeisessä tehtävässään puolustusvoimissa hän toimi tukipalvelupäällikkönä.

– Olin puolustusvoimista eläköidyttyäni jonkin aikaa kotona, mutta kaipasin takaisin työelämään ja ryhdyin taksikuskiksi. Taksinkuljettajan työ etenkin öisin on kuitenkin usein täynnä erilaisia ei-niin-kivoja juttuja, joten päätin, että täytyy vielä yrittää uranvaihtoa. Niinpä lähdin opiskelemaan isännöinnin ammattitutkintoa, Emppi kertoo.

Ensimmäiset päivät Teknologiakiinteistöissä ovat tarjonneet Empille melkoista vaihtelua 32:n puolustusvoimissa vietetyn vuoden jälkeen.

– Tämä vaikuttaa upealta työyhteisöltä, olen positiivisesti yllättynyt. Aikaisemmat työkokemukseni ovat kertyneet vain puolustusvoimien hierarkkisesta järjestelmästä, joten kontrasti Teknologiakiinteistöihin on todella suuri.

Emppi on kotoisin Lahdesta. Turkuun hän muutti 12 vuotta sitten Kirkkonummelta merivoimien esikunnan siirron myötä. Ilpoisissa asuvan Empin perheeseen kuuluu vaimo, kaksi aikuista lasta sekä löwchen-rotuinen Roope-koira.

Lisätietoja:
Esa-Marko Puittinen
Puh. 040 177 3209
etunimi.sukunumi@teknologiakiinteistot.fi

Ota yhteyttä