Fondian Nina-Mari Turpela, Sami Savisalo ja Minna Peltonen uuden toimiston neukkarissa.

20.09.2016

Fondia muutti ElectroCityyn

Lakipalveluyritys Fondia muutti ElectroCityyn syyskuun alussa. Yrityksen 90 neliömetrin avara toimistotila sijaitsee kiinteistön kolmannessa kerroksessa. Tilaan kuuluu kaksi yhdistettävissä olevaa lasiseinäistä neuvotteluhuonetta, työpistetila sekä avokeittiö.

– Työtilat on suunniteltu siten, että meillä on myös mahdollisuus kasvuun. Olemme tyytyväisiä, sillä tilankäyttö on täällä tehokasta, ja kaksi neukkaria mahtui hyvin mukaan, kertoo Fondian Turun alueesta vastaava Senior Legal Councel Sami Savisalo.

Fondia on liikejuridiikkaan keskittynyt palveluyritys, joka palvelee Suomessa kahdeksassa kaupungissa sekä Ruotsissa Tukholmassa ja Virossa Tallinnassa. Fondia erottuu perinteistä lakitoimistosta omalla konseptillaan: Fondian lakimies koetaan vahvasti osana asiakasyrityksen toimintaa ja henkilöstötiimiä.

– Fondian tapa työskennellä lähellä asiakasta ja olla mukana asiakkaan liiketoiminnassa on erittäin keskeistä Fondian toiminta-ajatuksessa. Myös tästä syystä Fondia toimii Helsingin lisäksi useassa pienemmässä kaupungissa: olemme lähellä asiakasta ja helposti tavoitettavissa, Savisalo jatkaa.

Fondian asiakkaina Turussa on erityisesti teknologiayrityksiä ja digifirmoja, joiden toiminta on keskittynyt juuri Turku Science Parkin alueelle. Fondialla on vahvaa toimialaosaamista ja juristeilla on oma erityisalansa, joista Savisalo mainitsee yhtenä pelijuridiikan osaamisen.

– Haluamme olla siellä missä tapahtuu. Monet kasvuyritykset ovat keskittäneet toimintaansa Turku Science Parkiin, ja alueella ovat myös startup-yhteisö SparkUp ja coworking-tila Werstas. Fondia tarjoaa tuotteistettuja palveluita aloittaville ja kasvaville yrityksille, esimerkiksi autamme rahoituksen hankkimisessa, yritysjärjestelyissä ja verotusasioissa. Uskomme, että saamme myös uusia asiakkaita, kun toimimme Science Parkin alueella, Savisalo jatkaa.

Ota yhteyttä