17.11.2015

Handelsbanken muuttaa ElectroCityyn

Handelsbankenin Hämeenkadun konttori muuttaa helmi-maaliskuun aikana ElectroCityyn. Kun tulevan pankkitilan saneeraus valmistuu vuodenvaihteessa, Handelsbankenilla on käytössään uudet, avarat toimitilat kiinteistön kolmannessa kerroksessa.

Handelsbankenin asiakkaita palvellaan jatkossa modernissa pankkitilassa, jossa on sekä avointa tilaa että erilliset työtilat henkilökunnalle ja rauhalliset neuvotteluhuoneet asiakastapaamisille. Saneeraus toteutetaan Turun Teknologiakiinteistöjen sisustuskonseptia mukaillen ja tulevan vuokralaisen toiveita kuunnellen – tila suunniteltiin alusta lähtien yhdessä asiakkaan kanssa. Tilan toiminnallisuus saadaan parhaalla mahdollisella tavalla käyttöön, mikä palvelee käyttäjiä parhaiten.

– Viiden hengen ryhmämme odottaa muuttoa innokkaina. Uskomme, että uusissa tiloissa pystymme palvelemaan asiakkaita entistä paremmin, sillä tiloissa korostuvat yksilöllisyys ja asiakkaan oikeus rauhalliseen asiointiin. Iso osa asiakkaistamme arvostaa häiriötöntä keskustelua ja kokonaisvaltaista asiointikokemusta. ElectroCityn kolmannessa kerroksessa pystymme tarjoamaan heille juuri tämän, kertoo konttorinjohtaja Josefiina Vornanen.

Handelsbanken toimii yli 20 maassa. Suomessa Handelsbankenin toiminta on alkanut vuonna 1985 ja konttoreita on yhteensä 46, joista kaksi löytyy Turusta. Lisäksi Handelsbankenin konttori löytyy Raision keskustasta.


Handelsbankenin Josefiina Vornanen (toinen oik.) työtovereineen odottaa jo uusien tilojen valmistumista!

Tagit: Asiakkaat

Ota yhteyttä