Hanna Nikula aloitti työt Teknologiakiinteistöissä marraskuun alussa.

12.11.2018

Hanna on Teknologiakiinteistöjen uusi talousasiantuntija

Teknologiakiinteistöjen porukkaan saatiin marraskuun alussa uusi ihminen, kun Hanna Nikula aloitti työt yhtiön talousasiantuntijana. Teknologiakiinteistöjen pääkirjanpitäjän Maija Nurmion jäädessä äitiysvapaalle, tarvittiin taloustiimiin uusi vahvistus. Maijan sijaiseksi siirtyy yhtiön nykyinen talousasiantuntija Katja Liesilinna, jolta vapautuvia tehtäviä Hanna ryhtyy hoitamaan.

Hanna on aiemmin työskennellyt kirjanpitäjänä it-alalla CGI:llä, jonne hän siirtyi Affectolta CGI:n ostettua Affecton. Affectossa Hanna ehti työskennellä 15 vuotta; ensin laskenta-assistenttina ja viimeiset 10 vuotta kirjanpitäjänä. Hän on koulutukseltaan laskentatoimen merkonomi Turun kauppaoppilaitokselta. Kansainvälisestä Pörssiyhtiöstä tulevaa Hannaa viehättää Teknologiakiinteistöissä yhtiön pieni koko ja joustava toiminta.

- Kiinteistöala vaikuttaa mielenkiintoiselta ja on kiva oppia uutta ja saada vaihtelua. Ympäristö on inspiroiva ja työtilamme on ihanan moderni. On hienoa tuntea olevansa osa porukkaa, tulen varmasti viihtymään täällä, Hanna sanoo.

Hanna asuu perheineen Kaarinassa ja hänellä on 11- ja 18-vuotiaat tytöt. Lasten harrastusten lomassa Hanna kävelee ja pyöräilee.

Ota yhteyttä