02.10.2020

Harjoittelupaikka sisustussuunnittelun tai sisustusarkkitehtuurin opiskelijalle

Haluatko päästä vaikuttamaan siihen, minkälaisissa tiloissa ihmiset työskentelevät? 

Teknologiakiinteistöt etsii opintojensa loppuvaiheessa olevaa sisustussuunnittelun, sisustusarkkitehtuurin tai muotoilun opiskelijaa 3-6 kuukauden mittaiseen harjoitteluun Turkuun. Harjoittelijan tehtävänä on uudistaa Teknologiakiinteistöjen sisustuskonseptit, joita yhtiö käyttää toimitilojensa saneerausten ja uudisrakennusten sisustusratkaisujen suunnittelussa.

Sisustuskonseptien tarkoitus on tarjota Teknologiakiinteistöjen toimitila-asiakkaille erilaisia sisustusvaihtoehtoja ja auttaa asiakkaita määrittelemään, minkälaisen tilan he työyhteisölleen haluavat. Konseptien suunnittelussa korostuu asiakaslähtöinen näkökulma ja kestävän kehityksen mukaisten vaihtoehtojen löytäminen. Harjoittelija työskentelee tiiviissä yhteistyössä Teknologiakiinteistöjen arkkitehdin ja viestinnän kanssa.

Odotamme harjoittelijalta kiinnostusta julkisten tilojen sisustukseen sekä pyrkimystä löytää uudenlaisia ja erottuvia ratkaisuja toimitiloihin. Lisäksi harjoittelijan tulee kyetä tuottamaan sujuvaa suomenkielistä tekstiä, sillä konseptit kootaan esitteeseen, jota käytetään toimitilaneuvotteluissa.

Harjoittelujakson pituus sovitaan yhdessä harjoittelijan kanssa. Toiveena on, että harjoittelu voisi alkaa mahdollisimman nopeasti. Työtä on mahdollista tehdä osin etänä.

Hae paikkaa 20.10. mennessä täyttämällä tämä lomake. Liitä mukaan palkkatoiveesi sekä portfoliosi.

Lisätietoja harjoittelupaikasta antaa Teknologiakiinteistöjen rakennuttajapäällikkö, arkkitehti Anniina Savisalo pe 9.10. klo 9-11, puh. 040 539 0605.

Turun Teknologiakiinteistöt Oy on Turun Tiedepuiston alueella toimiva kiinteistösijoitusyhtiö, joka on olemassa tehdäkseen työelämästä entistä parempaa. Yhtiö tarjoaa yrityksille ja organisaatioille tiloja, palveluita ja osaamista, jotka lisäävät työntekijöiden viihtyvyyttä ja edesauttavat innovaatioiden syntymistä. Turun Teknologiakiinteistöt Oy:n omistavat Turun kaupunki, Hemsö, Turun ammattikorkeakoulu, Turun Seudun Osuuspankki ja Stiftelsen Eschnerska Frilasarettet. Yhtiön omistamien kiinteistöjen vuokrattava pinta-ala on noin 150 000 m2 ja tilojen keskimääräinen käyttöaste 98 %.

Tagit: Rekry

Ota yhteyttä