26.09.2018

Haetaan kirjanpitäjää Turun Teknologiakiinteistöihin

Kiinnostaako työskentely Suomen vauhdikkaimmassa kiinteistösijoitusyhtiössä? Haluatko päästä kehittämään kanssamme Turun tiedepuistoa? Tule töihin Turun Teknologiakiinteistöihin!

Pääkirjanpitäjämme jäädessä äitiysvapaalle etsimme taloustiimiimme kirjanpitäjää määräaikaiseen työsuhteeseen. Kirjanpitäjän työtehtäviin kuuluvat muun muassa:

- Kiinteistöyhtiöiden kirjanpito ja tilinpäätös
- Myyntilaskutus, -reskontra ja perintä
- Veroraportointi 
- Muut taloushallinnon tehtävät

Edellytykset:
Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus, pystyt hoitamaan itsenäisesti kirjanpitoa ja tekemään tilinpäätöksen. Odotamme, että sinulla on vahvat tietotekniset perustaidot ja taloushallinnon järjestelmien tuntemusta. Käytämme Microsoft NAV taloushallinnon järjestelmää. Työtavoiltasi olet huolellinen ja yhteistyökykyinen tiimipelaaja.

Tarjoamme:
Työpaikan tiiviissä ja hyvinvoivassa työyhteisössä kehittyvällä Turun tiedepuiston alueella.

Työtehtävä on kokoaikainen ja se pyritään täyttämään marraskuun alkupuolella. Lisäkysymyksiin vastaavat:
Talousjohtaja Ulla Sjöblom 040 5931878
Talouspäällikkö Outi Kiili 050 5779915

Lähetäthän hakemuksesi 11.10. mennessä osoitteeseen hallinto@teknologiakiinteistot.fi

Turun Teknologiakiinteistöt Oy on Turun tiedepuistossa toimiva kiinteistösijoitusyhtiö, joka kehittää alueiden kiinteistöjä ja palveluita sekä vuokraa toimitiloja yrityksille ja yhteisöille. Yhtiön tavoitteena on olla kannattava ja kasvollinen yritys, joka tarjoaa asiakkailleen Suomen parhaan ympäristön toimia ja kehittyä. Turun Teknologiakiinteistöt Oy:llä on noin 136 000 neliömetriä vuokrattavaa pinta-alaa, ja tilojen keskimääräinen käyttöaste on 96 prosenttia.

Tagit: Rekry

Ota yhteyttä