Kupittaan palloiluhallin urheiluparketti oli syksyn aikana ajoittain turvonnut ja noussut koholle. Tutkimukset parketin elämisen syistä jatkuvat edelleen.

06.01.2020

Kupittaan palloiluhallin tutkimukset jatkuvat

Kupittaan palloiluhallin urheiluparketissa havaittiin syksyn aikana ajoittain turvotusta ja kohoamista.

Turun Teknologiakiinteistöt uutisoi marraskuussa ryhtyneensä selvittämään syytä Kupittaan palloiluhallin urheiluparketin elämiseen poraamalla lattiaan reikiä, joiden avulla tutkittiin parketin alustaa. Porauksissa ei kuitenkaan saatu riittävästi tietoa parketin turvotuksen ja kohoamisen syistä, josta johtuen hallin tutkimusohjelmaa päätettiin päivittää.

Uusi tutkimusohjelma valmistui juuri ennen joulua ja tutkimusohjelman mukaiset toimenpiteet tehdään tammikuun aikana. Tämän jälkeen tiedetään miten ja missä laajuudessa pelikenttää ja hallin ilmankosteuden hallintaa kehitetään.

Teknologiakiinteistöt on tehnyt tutkimukset yhteistyössä hallin urakoitsijan YIT:n kanssa. Tutkimusohjelman laatii Polygon Finland Oy. Hallin käyttäjää, Turun kaupunkia, tiedotetaan tutkimusten tuloksista heti kun työryhmä on saanut tarvittavat toimenpiteet selville. Tämän jälkeen laaditaan yhdessä käyttäjän kanssa mahdollisten korjausten aikataulu.  

Lisätietoja:

Olli Rosenberg
Kiinteistöjohtaja
Puh. 0400 288 725

Ota yhteyttä