04.04.2014

Leena Saario Turun Teknologiakiinteistöjen talous- ja hallintoasiantuntijaksi

Toimitilapalveluiden restonomi Leena Saario on nimetty Turun Teknologiakiinteistöjen talous- ja hallintoasiantuntijaksi. Hän vastaa muun muassa kiinteistöyhtiöiden rekisteröintiasioista ja sopimusten arkistoinnista sekä avustaa talouspäällikköä erilaisissa taloushallinnon tehtävissä.

Saario työskenteli ennen Turun Teknologiakiinteistöihin siirtymistään neljä vuotta hallintopäällikkönä kiinteistösijoitusyhtiö RandH Group Oy:ssä.

- Edellisen työpaikkani parasta antia olivat työni monipuolisuus sekä mahdollisuus vaikuttamiseen ja itsensä kehittämiseen. Siellä minulle avautui melko kokonaisvaltainen käsitys kiinteistösijoitusmaailmasta. Uskon muutokseen ja ennen kaikkea sen positiiviseen voimaan. Uudelta työltäni odotan nopeatempoisia viikkoja, haastavia projekteja ja motivoivaa ilmapiiriä. Jo parin päivän jälkeen voin todeta olevani oikeassa paikassa, Leena Saario sanoo.

Kaarinasta kotoisin oleva Saario harrastaa vapaa-ajallaan musiikkia, kuntosaliharjoittelua ja matkailua.

- Innostun uudesta musiikista ja tällä hetkellä hullaannun voimakkaista naisartisteista ja unenomaisesta dream popista, Saario kertoo.


 

Tagit: Rekry

Ota yhteyttä