11.06.2015

Maija Nurmio Turun Teknologiakiinteistöjen kirjanpitäjäksi

Tradenomi Maija Nurmio on nimetty Turun Teknologiakiinteistöjen kirjanpitäjäksi. Työssään hän vastaa muun muassa yhtiön kirjanpidosta ja tilinpäätöksistä sekä myös monista taloushallinnon rutiinitehtävistä.

Nurmio työskenteli ennen Turun Teknologiakiinteistöihin siirtymistään yli kolme vuotta Auratum Kiinteistöt Oy:ssä, jossa hänen työtehtäviinsä kuului kiinteistöyhtiöiden kirjanpito, vuokrareskontran hoito sekä yhtiön hallinnollisia töitä. Hän on myös syventänyt osaamistaan kiinteistöalan lisäkoulutuksilla.

– Olen ollut jo yli 12 vuotta kiinteistöalalla, joten minulla on melko kokonaisvaltainen käsitys toimialasta. Ala myös kehittyy jatkuvasti, joten minusta on tärkeää kouluttautua ja olla ajan hermolla, Nurmio kertoo.

– Kirjanpitäjän työ tuo mukanaan mielenkiintoisia työtehtäviä ja uusia haasteita, joiden myötä saan myös mahdollisuuden kehittää osaamistani. Teknologiakiinteistöillä on uusia ajatuksia ja suunta eteenpäin, joten odotan innolla tulevaa, hän jatkaa.

Maija Nurmio asuu perheineen Turussa. Vapaa-aika kuluu mm. koiran kanssa ulkoillessa Turun kesästä ja tapahtumista nauttien.

Tagit: Rekry

Ota yhteyttä