Manu Eventsin toimitusjohtaja Santtu Kiili sekä ravintolatoimen johtaja Kimmo Nurmi.

29.06.2016

Mauno laajenee Turku Science Parkissa

Kokous- ja ravintolapalveluita tarjoava Mauno laajentaa toimintaansa, kun Turku Science Parkiin avataan uusi ravintola sekä uusia kokous- ja edustustiloja.

Suursaneerauksen läpikäyneeseen ElectroCityyn aukeaa elokuussa Mauno ElectroCity, jossa on lounaan lisäksi tarjolla aamiaista sekä leipomotuotteita. Lounasvaihtoehtoina Mauno ElectroCity tulee tarjoamaan pizzaa, täytettyjä patonkeja, salaatteja sekä päivittäin vaihtuvan street food -annoksen. Tarjonnassa tullaan huomioimaan myös kasvis- ja vegaaniruokailijat. Lounasajan ulkopuolella Mauno ElectroCity toimii kahvilana, jonka vitriinistä saa suolaisia ja makeita leivonnaisia esimerkiksi kokouksiin tai toimistoon.

- Uusien konseptiemme myötä pystymme palvelemaan asiakkaitamme entistä monipuolisemmin niin lounaalla kuin erilaisissa kokouspalveluissa ympäri vuoden, kertoo Maunoa pyörittävän Manu Eventsin toimitusjohtaja Santtu Kiili.

- Ravintoloissamme käy syksyllä yli 1000 asiakasta päivässä ja leivomme jo nyt itse kaikki lounasleivät keittiöissä. Laajennuksen myötä meille avautui mahdollisuus hankkia uusia laitteita, joilla voimme palvella niin lounas- kuin kokousvieraita entistä paremmin. Tulemme myymään leipiä, sämpylöitä ja patonkeja myös ravintoloissa, joista asiakkaiden on helppo ostaa niitä kotiin lähtiessä, Kiili jatkaa.

Uusia kokoustiloja ja kaupungin näyttävin edustustila

Uuden ravintolan lisäksi elokuussa otetaan käyttöön myös ElectroCityyn valmistuvat uudet kokoustilat sekä kiinteistön kattoterassille avautuva sauna- ja edustustila Circus. Katutasoon avautuu kuusi erilaista kokoustilaa 2-20 hengelle, joissa on valmiina kaikki kokoustekniikka sekä verkkoyhteydet. Tiloja vuokrataan ElectroCityn ravintolasta tai suoraan hop on/hop off -tyyliin tuntihinnoittelulla asiakkaiden tarpeiden mukaan.

Kiinteistön ylimpään kerrokseen valmistuu upea Circus-edustustila 50 henkilölle. Tilassa on kolme erikokoista kokoushuonetta sekä sauna, iso terassi ja suuri ulkoporeallas, josta voi katsella upeita kaupunkinäkymiä. Tarjoilut hoidetaan streetfood-tyyliin hotdog-vaunusta. Edustustilasta löytyy myös aito popcorn-kone sekä sirkustunnelmaa luovia sisustuselementtejä.

Maunu Events Oy tarjoaa Mauno-brändillä kokous- ja ravintolapalveluita BioCityssä, TriviumCityssä ja ElectroCityssä sekä Uittamo Paviljongissa. Yritys on perustettu vuonna 2013. Manu Eventsin liikevaihto oli vuonna 2015 noin 2 miljoonaa euroa ja se työllistää 25 henkilöä.

Ota yhteyttä