Tuija Pietiläinen-Hevonkorpi on iloinen, että Mauno TriviumCity voitiin vihdoin avata.

04.05.2021

Mauno TriviumCity avautui

TriviumCityssä sijaitseva ravintola Mauno avautui maanantaina 3.5. Uudistuneessa ravintolassa on tarjolla lounasta arkisin kello 11-13.00, jonka lisäksi sieltä saa aamu- ja iltapäiväkahveja sekä tarjoiluja kokouksiin.

TriviumCityn lounastarjonta on ollut koronan vuoksi tauolla viime keväästä lähtien. Tänä aikana ravintolasalia on laajennettu vastaamaan myös TriviumCityn viereen valmistuneen Trivium Retoriikan tarpeisiin ja nyt asiakaspaikkoja on 150. Laajennuksen yhteydessä tila myös saneerattiin kauttaaltaan ja asiakkaita odottaa valoisa, skandinaavistyylinen sali.


Laajentuneessa Mauno TriviumCityssä on skandinaavisen vaalea ja raikas sisustus.

– Oli todella mukava päästä avaamaan Mauno TriviumCity. Entistä suurempi tila mahdollistaa helposti turvaväleistä huolehtimisen. Kauttaaltaan uudistunut sisustus on viihtyisä ja kutsuva, kertoo Ravintola Maunon Tuija Pietiläinen-Hevonkorpi.

Entistä suurempi tila mahdollistaa helposti turvaväleistä huolehtimisen.

Mauno TriviumCityssä on tarjolla lämmin buffetlounas, johon kuuluu pääruoan lisäksi kolme salaattia. Toisena vaihtoehtona tarjolla on asiakkaiden toivoma ruokaisa salaattibuffet, johon kuuluu keitto. Molempiin vaihtoehtoihin kuuluu lisäksi kahvi ja jälkiruoka.

– Ruokavaihtoehdot valikoituivat asiakaskyselyssä esiin nousseiden toiveiden perusteella. Buffetlounaan olemme suunnitelleet niin, että se on mahdollista saada joka päivä myös kasvisversiona. Juomavaihtoehdoksi tuomme uutena kuplaveden.


Kahvilamaista tunnelmaa Mauno TriviumCityyn tuovat samettipäällysteiset nojatuolit.

Maunosta saa lounaan lisäksi tarjoiluja kokouksiin ja tapahtumiin.

–Tarjoiluja voi tilata ravintolan kassalta, vaikkapa lounaalla käynnin yhteydessä, Pietiläinen-Hevonkorpi valottaa.

 Maunon lounaslistat löytyvät Maunon nettisivuilta.

Lue myös:

Teknologiakiinteistöt järjestää kaikille avoimen taidekilpailun – voittajille rahapalkinto
Teknologiakiinteistöjen asiakkaat pääsevät nyt maksutta WTC Turun Business Clubin jäseniksi
Aulapalvelut mukana kiinteistön arjessa

Ota yhteyttä