On äärimmäisen tärkeää, ettei ravintolaan tulla flunssaisena. Lataathan myös Koronavilkku-sovelluksen puhelimeesi.  

02.10.2020

Ravintola Maunossa asioineella henkilöllä on todettu koronavirustartunta

BioCityssä sijaitsevassa ravintola Maunossa asioineella henkilöllä on todettu koronavirustartunta. Covid-19-virus todettiin henkilöllä, joka on käynyt Mauno BioCityssä tiistaina 29.9. kello 12.45–13.15. Sairastuneella henkilöllä ei ollut käytössään Koronavilkku-sovellusta.

Ravintola Maunossa noudatetaan viranomaisten antamia tehostettuja hygieniasäädöksiä ja turvavälejä. Lisäksi ravintolatilaa siivotaan tehostetusti.

–Toivomme, että kaikki asiakkaamme noudattavat ohjeistusta turvaväleistä sekä huolehtivat käsienpesusta ja käyttävät käsidesiä. On äärimmäisen tärkeää asiakkaidemme ja henkilökuntamme turvallisuuden kannalta, ettei ravintolaan tulla flunssaisena. Ravintolasta on mahdollista hakea take away -annoksia ja suosittelemme myös Koronavilkku-sovelluksen käyttöä, sanoo Mauno-ravintoloiden operatiivinen johtaja Kimmo Nurmi.

Teknologiakiinteistöt suosittelee yhtiön omistamissa rakennuksissa liikuttaessa maskin käyttöä. Rakennusten sisääntuloauloissa on käsidesiautomaatteja, joita ihmisten toivotaan hyödyntävän. Lataathan myös Koronavilkku-sovelluksen puhelimeesi.  

Ota yhteyttä