Kari Hiltunen (vasemmalla) ja kollegat toimiston isolla parvekkeella.

02.11.2016

Mobiilimarkkinointi Digi Group muutti DataCityyn

Mobiilimarkkinointi Digi Group muutti alkusyksyllä DataCityyn, A-portaan ylimpään kerrokseen. Valoisassa tilassa on 69 neliömetriä tilaa sekä erikoisuutena iso parveke.

Digi Group on sähköisen markkinoinnin asiantuntijayritys. Se auttaa asiakkaitaan sähköisen markkinoinnin kaikilla osa-alueilla: markkinointikampanjoissa, analytiikassa ja sosiaalisen median eri kanavissa. Digi Group tekee myös yrityksille kotisivuja sekä perinteistä logo- ja brändisuunnittelua.

Yritystä johtaa Kari Hiltunen, jolla on yli 20 vuoden kokemus mediamarkkinointialalta. Hiltusella on työskennellyt pitkään mm. Fonectalla sähköisen markkinoinnin parissa.

– Kun uutta yritystä perustettiin ja toimitilan etsintä tuli ajankohtaiseksi, Kupittaan ja Turku Science Parkin alue oli ensimmäisenä ja oikeastaan ainoana mielessä. Täältä löytyi meidän toimintaamme sopiva tila, joten päätös oli sillä selvä, Hiltunen sanoo.

Vaikka yritystoimintaa on takana vasta pari kuukautta, on Digi Group tehnyt jo yhteistyösopimuksia alueella toimivien palveluyritysten kanssa.

– Alueen palvelut ovat erittäin monipuoliset. Lounasravintoloita löytyy joka makuun, ja yrityksemme hyödyntää alueella toimivia tilitoimisto- ja hosting-palveluita. Tästä on hyvä jatkaa eteenpäin, Hiltunen kertoo.

Ota yhteyttä