28.02.2018

Turun Teknologiakiinteistöt osakkaaksi Monttu Ventures -sijoitusyhtiöön

Turun Teknologiakiinteistöt osallistui Monttu Ventures Oy:n perustamisosakeantiin vuoden 2018 alussa. Teknologiakiinteistöistä tuli näin yksi yhtiön yritys- ja yhteisökumppaneista, jotka tarjoavat Monttu Venturesille tai se kohdeyritykselle palveluitaan.

Monttu Ventures on Turun kauppatieteiden ylioppilaiden ja Turun Kauppakorkeakoulun alumnien perustama kehitys- ja sijoitusyhtiö, joka tukee turkulaisia korkeakoulutaustaisia kasvuyrityksiä. Yhtiön toiminnan kohteena ovat alkuvaiheen startup-yhtiöt toimialasta riippumatta, joissa vähintään yksi perustajista on turkulaisen korkeakoulun opiskelija, alumni tai henkilökunnan jäsen.

Kasvuyrityksille on tarjolla mentorointia, kontakteja ja osaamista. Monttu Ventures tekee myös sijoituksia kohdeyrityksiinsä. Osakasverkoston avulla se myös edistää kokonaisvaltaisesti Turun seudun startup-maailman toimintaa. Monttu Venturesin toiminta on osa Turun tiedepuiston alueen ekosysteemin rakentamista, sillä Teknologiakiinteistöjen tavoitteena on tukea yhtiön kautta alueen yritysmaailmaa sekä alueen opiskelijoita ja toimijoita.

– Alueella toimiva kasvuyrityksiin keskittynyt sijoitusyhtiö tukee osaltaan SparkUpin, Werstaan ja Potkurin toimintaympäristöä. Tavoitteena on, että mahdollisimman moni yritys ja palvelu löytäisi toimitilansa meiltä, kertoo Teknologiakiinteistöjen toimitusjohtaja Mikko Lehtinen.

 

Ota yhteyttä