OP Turun Seudun Satu Astala, Mikka Nikander ja Jussi Taulu uudessa Smartblock-työtilakuutiossa.

27.09.2016

OP Turun Seutu avaa toimipisteen BioCityyn 28.9.

OP Turun Seutu avaa keskiviikkona 28.9. uuden toimipisteen Turun BioCityyn. Uusi toimipiste sijaitsee katutasossa BioCityn aulassa. Toimipiste palvelee sekä henkilö- että yritysasiakkaita monissa pankki- ja vakuutustarpeissa vaihtuvien ajankohtien ja teemojen mukaan.

– Uusi toimipiste tarjoaa asiakkaille helposti lähestyttävän ja vaivattoman paikan pankki- ja vakuutusasioiden hoitoon. OP BioCityssä asiakas voi käydä neuvotteluja asiantuntijoidemme kanssa paikan päällä tai tarvittaessa varata ajan tapaamiseen verkossa tai konttorissa, kertoo asiakkuus- ja myyntijohtaja Satu Astala.

OP BioCityn 42 neliömetrin toimipisteessä on asiakaspalvelupisteitä sekä erikoisuutena Smartblock eli kalustemainen työtilakuutio, jossa on sähköpistokkeet ja integroitu näyttö. Kuutio sopii niin neuvottelukäyttöön kuin omaksi työtilaksikin.

– Haluamme tuoda pankki- ja vakuutuspalvelut lähelle asiakasta. Turku Science Parkin alueella liikkuu tuhansia ihmisiä päivittäin, joten BioCityn toimipisteeseen on helppo poiketa vaikka keskellä työpäivää. Alueelle on myös rakentumassa Pohjolan Omasairaala, jonka tulevia asiakkaita myös tämä piste palvelee, Astala jatkaa.

Avajaisviikolla OP BioCity on avoinna keskiviikkona 28.9., torstaina 29.9. ja perjantaina 30.9. klo 11–14. Toimipisteellä ei ole kiinteitä aukioloaikoja, vaan se on avoinna erikseen ilmoitettavina aukioloaikoina sekä erilaisten tilaisuuksien ja tapahtumien yhteydessä. Ajankohtaiset aukioloajat ja teemat voi tarkistaa paikan päältä sekä verkosta op.fi/turunseutu ja Facebookista OP Turun Seutu.

Lisätiedot:

Satu Astala, asiakkuus- ja myyntijohtaja (henkilöasiakkaat)
050 527 1872
satu.astala(a)op.fi

Petteri Rinne, liiketoimintajohtaja (yritysasiakkaat)
050 3846 975
petteri.rinne(a)op.fi

 

Ota yhteyttä