17.09.2020

Rekry: Palveluasiantuntija

Haemme vakituiseen työsuhteeseen positiivisia ja motivoituneita palveluasiantuntijoita.

Palveluasiantuntija työskentelee Turun Teknologiakiinteistöjen aulapalveluissa arkisin klo 8-16. Aulapalvelupisteissä tehtäviin kuuluvat:

  • saapuvien vieraiden vastaanotto, opastus ja neuvonta
  • postin lajittelu sekä postitus- ja pakettipalvelut
  • tilavarauksissa neuvominen ja tilojen esittely asiakkaille
  • kulkuovien poikkeusohjaukset ja avainhallinta
  • kalustejärjestelyt ja kokoustekniikan tukihenkilönä toimiminen
  • asiakastietojen päivittäminen järjestelmiin

 Odotamme sinulta oma-aloitteista ja asiakaspalveluhenkistä työskentelyotetta, joustavuutta sekä hyvää paineensietokykyä nopeasti muuttuvissa tilanteissa. Olet yhteistyökykyinen tiimipelaaja ja sinulla on erinomaiset vuorovaikutustaidot. Kommunikoit sujuvasti suomen kielen lisäksi englannin kielellä. Eduksi laskemme myös ruotsin kielen taidon.

Tarjoamme sinulle dynaamisen työympäristön ja monipuoliset työtehtävät, osaavan tiimin tuen sekä hyvät edut. Saat näköalapaikan Turun yrityselämään ja olet mukana vaikuttamassa, mitä Turun Tiedepuistossa tulevaisuudessa tapahtuu. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Turun Teknologiakiinteistöjen palvelujohtaja Hele Kaunismäki 23.9.2020 klo 11-13, puh. 050 559 0374.

Täytä sähköinen hakemus 30.9.2020 mennessä. Sopivat henkilöt tullaan kutsumaan haastatteluihin, jotka pidetään viikolla 41.

Turun Teknologiakiinteistöt Oy on Turun Tiedepuistossa toimiva kiinteistösijoitusyhtiö, joka kehittää alueen kiinteistöjä ja palveluita sekä vuokraa toimitiloja yrityksille ja yhteisöille. Yhtiön tavoitteena on olla kannattava, vastuullinen ja kasvollinen yritys, joka tarjoaa asiakkailleen Suomen parhaan ympäristön toimia ja kehittyä. Turun Teknologiakiinteistöt Oy:llä on noin 150 000 neliömetriä vuokrattavaa pinta-alaa, ja tilojen keskimääräinen käyttöaste on 98 prosenttia. 

Tagit: Rekry

Ota yhteyttä