Vuosi 2020 jää myös mieleen vuotena, jolloin koko Teknologiakiinteistöjen porukkaa ei saatu mukaan joulukuvaan.

22.12.2020

Parasta joulua!

Vaikka vuosi 2020 oli monessa mielessä sellainen, että useimmat meistä toivoisivat sen olleen vain pahaa unta, ei niin huonoa, etteikö aina jotain hyvääkin.

Teknologiakiinteistöissä vuosi 2020 tullaan koronan lisäksi muistamaan ainakin siitä, että Itäharjun muuttuminen toimisto- ja asuinalueeksi alkoi, huikea Turun ammattikorkeakoululle rakennutettu EduCity valmistui ja Turun Tiedepuistoon saatiin polkupyörätelinettä esittävä seitsemänmetrinen taideteos. Muistiin kuluneesta vuodesta jää myös se, että BioCity muuttui valkoisesta mustaksi, palkkasimme kahdeksan uutta työntekijää ja kyselivätpä yritykset ja organisaatiot meiltä kaikesta huolimatta toimitilojakin 146 kertaa.

Olkoon joulu tämän vuoden parasta aikaa meille kaikille. Vaikka Tiedepuiston yhteiset puurot jäivät tänä vuonna syömättä ja rakkaimmat ihmiset ehkä kotiympyröissäkin näkemättä, tehdään kukin joulusta paras itsellemme ja niille, joiden kanssa sitä saamme viettää. Ja tavataan taas ensi vuonna, entistä kiitollisempina siitä, että voimme jälleen olla yhdessä.

Terveisin,
Teknologiakiinteistöjen porukka

Tänä vuonna lahjoitamme joulumuistamisiin varatut rahat SOS-Lapsikylälle.

Tagit: Joulu

Ota yhteyttä