21.11.2017

Rakennuttajatoimisto HTJ muutti PharmaCityyn

Rakennuttajatoimisto HTJ Oy muutti elokuussa PharmaCityyn Turku Science Parkiin. Yrityksen uudet, täysin saneeratut 258 neliömetrin toimitilat sijaitsevat kiinteistön 7. kerroksessa, josta on upeat näkymät yli Turun itäisen keskustan.

HTJ tarjoaa rakennuttamisen asiantuntijapalveluita laidasta laitaan. HTJ:llä työskentelee asiantuntijoita talonrakennuksen ja talotekniikan projektinjohto-, rakennuttamis- ja valvontatehtävissä. Lisäksi HTJ:ltä saa apua kiinteistökehitykseen, rakennuskustannusten arviointiin, energia-asioihin, ympäristöluokituksiin sekä infra- ja teollisuusrakentamiseen liittyvissä asioissa. Asiakkaina on enimmäkseen yrityksiä ja julkisia yksiköitä eli kaupunkeja ja kuntia, sekä julkisten rakennusten omistajia.

HTJ:n päätoimipaikka sijaitsee Vantaalla, ja aluetoimistoja on Hämeenlinnassa, Tampereella ja Turussa. Henkilökuntaa on yhteensä 120, joista Turun toimistossa työskentelee 12.

– Turussa HTJ on toiminut kaksi ja puoli vuotta, eli melko lyhyen aikaa, mutta jo siinä ajassa henkilökunnan määrä on kolminkertaistunut. Tänä vuonna meille on tullut Turun toimistolle neljä uutta työntekijää, ja tavoitteenamme on edelleen kasvaa täällä, kertoo Turun aluepäällikkö Marjo Jaakkola.


HTJ:n aluepäällikkö Marjo Jaakkola (keskellä) kollegoineen kahvitauolla uudella toimistolla.

– Turun seudulla rakentaminen on vahvassa kasvussa ja hankkeita on paljon vireillä. Välillä on haasteita löytää uusia tekijöitä, sillä alallamme vaaditaan kuitenkin jonkin verran kokemusta, Jaakkola jatkaa.

HTJ:n uusi toimitila on moderni monitilatoimisto, jossa on avokonttoritilaa, neuvottelutiloja sekä vetäytymistiloja. Toimiston sydämeksi on jo muodostunut keittiö- ja oleskelutila, jossa henkilökunta kokoontuu yhteen. Uuden tilan suunnittelusta on vastannut arkkitehti Anniina Savisalo. Sisustuksen väreinä on käytetty yrityksen värejä keltaista ja mustaa sekä harmaata.

Yrityksen aiempi toimisto sijaitsi Kaarinassa. Tilat kävivät kuitenkin liian pieniksi eivätkä vastanneet enää tämän päivän vaatimuksiin. Muutto PharmaCityyn tapahtui loppukesällä, ja uuteen toimistoon ja sen sijaintiin on oltu tyytyväisiä.

– PharmaCityn tila vastasi loistavasti tarpeisiimme, ja asiat etenivät nopeasti kun päätimme tulla tänne. Saneeraus tehtiin nopeasti ja huolellisesti. Ensimmäisten viikkojen aikana olemme jo huomanneet, miten hyvin tila toimii kokonaisuutena. Täällä on rauhallista, liikenteen häly ei tänne kuulu. Tila on valoisa, ja henkilöstö viihtyy hyvin, Jaakkola päättää.

Ota yhteyttä