30.12.2019

Rekry: Asiakkuuspäällikkö

Haemme vakituiseen työsuhteeseen aktiivista ja ulospäinsuuntautunutta asiakkuuspäällikköä.

Asiakkuuspäällikkö hoitaa Turun Teknologiakiinteistöjen asiakassuhteita vastaten yhtiön vuokrausliiketoiminnasta ja uusasiakashankinnasta yhdessä asiakkuusjohtajan kanssa. Asiakkuuspäällikön tehtäviin kuuluvat olemassa olevien asiakassuhteiden hoito sekä uusien asiakkaiden etsintä ja kontaktointi.  

Odotamme sinulta aitoa kiinnostusta nykyisiä ja potentiaalisia asiakkaitamme kohtaan sekä halua olla kehittämässä Turun tiedepuistoa. Työ edellyttää erinomaisia vuorovaikutustaitoja, oma-aloitteista työskentelytapaa ja kykyä hoitaa useita projekteja samanaikaisesti. Olet yhteistyökykyinen tiimityöskentelijä ja kommunikoit sujuvasti suomeksi ja englanniksi. Ruotsin kielen taito katsotaan eduksi, mutta se ei ole edellytys tehtävän menestykselliselle hoitamiselle.

Tarjoamme sinulle näköalapaikan Turun yrityselämään sekä haastavan ja vauhdikkaan työn kasvavassa yrityksessä. Saat osaavan tiimin tuen ja pääset vaikuttamaan siihen, mitä Turun tiedepuistossa tulevaisuudessa tapahtuu.  

Lisätietoja tehtävästä antaa Turun Teknologiakiinteistöjen asiakkuusjohtaja Julia Skovbjerg 9.1. ja 10.1.2020 klo 9-11, puh. 0400 385 748.  

Täytä sähköinen hakemus 15.1.2020 mennessä.

Turun Teknologiakiinteistöt Oy on Turun tiedepuistossa toimiva kiinteistösijoitusyhtiö, joka kehittää alueen kiinteistöjä ja palveluita sekä vuokraa toimitiloja yrityksille ja yhteisöille. Yhtiön tavoitteena on olla kannattava, vastuullinen ja kasvollinen yritys, joka tarjoaa asiakkailleen Suomen parhaan ympäristön toimia ja kehittyä. Turun Teknologiakiinteistöt Oy:llä on noin 135 000 neliömetriä vuokrattavaa pinta-alaa, ja tilojen keskimääräinen käyttöaste on 99 prosenttia. 

Tagit: Rekry

Ota yhteyttä