Rekry: Asiakkuuspäällikkö

Rekry: Asiakkuuspäällikkö

Haluatko työskennellä kasvavassa yrityksessä keskellä kehittyvää Turkua? Haemme nyt vakituiseen työsuhteeseen aktiivista ja ulospäinsuuntautunutta asiakkuuspäällikköä.

Asiakkuuspäällikkö hoitaa Turun Teknologiakiinteistöjen asiakassuhteita vastaten yhtiön vuokrausliiketoiminnasta ja uusasiakashankinnasta yhdessä työparinsa kanssa. Asiakkuuspäällikön tehtäviin kuuluvat olemassa olevien asiakassuhteiden hoito, vuokrausneuvottelut sekä uusien asiakkaiden etsintä ja kontaktointi. 

Odotamme sinulta aitoa kiinnostusta nykyisiä ja potentiaalisia asiakkaitamme kohtaan. Työ edellyttää erinomaisia vuorovaikutustaitoja, oma-aloitteista työskentelytapaa ja kykyä hoitaa useita projekteja samanaikaisesti. Toimit hallitusti nopeastikin muuttuvissa tilanteissa, olet yhteistyökykyinen tiimityöskentelijä ja kommunikoit sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi.

Tarjoamme sinulle näköalapaikan Turun yrityselämään sekä haastavan ja vauhdikkaan työn kasvavassa yrityksessä. Saat osaavan tiimin tuen ja pääset vaikuttamaan siihen, mitä Turun Tiedepuistossa tulevaisuudessa tapahtuu. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Turun Teknologiakiinteistöjen asiakkuusjohtaja Julia Skovbjerg tiistaina 19.4. klo 9-11 ja torstaina 28.4. klo 9-11, puh. 0400 385 748.

Täytä sähköinen hakemus 1.5.2022 mennessä.

Turun Teknologiakiinteistöt Oy on Turun Tiedepuiston alueella toimiva kiinteistösijoitusyhtiö, joka on olemassa tehdäkseen työelämästä entistä parempaa. Yhtiö tarjoaa yrityksille ja organisaatioille tiloja, palveluita ja osaamista, jotka lisäävät työntekijöiden viihtyvyyttä ja edesauttavat innovaatioiden syntymistä. Turun Teknologiakiinteistöt Oy:n omistavat Hemsö, Turun kaupunki, Turun ammattikorkeakoulu, OP Turun Seudun Kiinteistöt Oy ja Stiftelsen Eschnerska Frilasarettet. Yhtiön omistamien kiinteistöjen vuokrattava pinta-ala on noin 146 000 m2 ja tilojen keskimääräinen käyttöaste 98 %.

Lue myös

Tervetuloa Jätehuolto Tiedepuistossa -infotilaisuuteen perjantaina 29.4.

Tervetuloa Jätehuolto Tiedepuistossa -infotilaisuuteen perjantaina 29.4.

Tiedätkö, mitä jakeita Turun Tiedepuistossa kerätään? Minne toimistoista lähtevät jätteet päätyvät ja minkälaisen prosessin ne käyvät läpi? Tule mukaan kuulemaan Ekopartnerit Oy:n esitys Tiedepuiston alueen jätteiden elinkaaresta!

Lue artikkeli
Tapahtuma
InfraCitylle arvostettu LEED Platina -ympäristösertifikaatti

InfraCitylle arvostettu LEED Platina -ympäristösertifikaatti

Teknologiakiinteistöjen rakennuttamalle InfraCitylle on myönnetty LEED Platina -ympäristösertifikaatti. LEED on arvotettu kansainvälinen rakennusten sertifiointijärjestelmä, joka kertoo erinomaisesta ympäristöasioiden huomioimisesta rakennuksessa.

Lue artikkeli
Uutinen
Ei pelkkää papereiden siirtelyä – Työelämään tutustuminen yllätti kahdeksasluokkalaiset

Ei pelkkää papereiden siirtelyä – Työelämään tutustuminen yllätti kahdeksasluokkalaiset

Säännöllisin väliajoin Teknologiakiinteistöjen toimistolta voi löytää työelämään tutustuvia nuoria. Viime viikolla toimiston hälinään liittyi peräti kolme yläkoululaista, jotka perehtyivät eri työtehtäviin. Lue, mitä TET-harjoittelijat kertovat kokemuksestaan työelämässä.

Lue artikkeli
Blogi