26.10.2020

Rekry: Asiakkuuspäällikkö

Haluatko päästä kehittämään työelämästä entistä parempaa? Oletko kiinnostunut yrityksistä ja organisaatioista ja niiden mahdollisuuksista saavuttaa unelmiaan?

Asiakkuusjohtajamme jäädessä äitiysvapaalle etsimme asiakkuustiimiimme määräaikaiseen työsuhteeseen aktiivista ja ulospäinsuuntautunutta asiakkuuspäällikköä.

Asiakkuuspäällikkö hoitaa Turun Teknologiakiinteistöjen asiakassuhteita vastaten yhtiön vuokrausliiketoiminnasta ja uusasiakashankinnasta yhdessä työparinsa kanssa. Asiakkuuspäällikön tehtäviin kuuluvat olemassa olevien asiakassuhteiden hoito, vuokrausneuvottelut sekä uusien asiakkaiden etsintä ja kontaktointi. 

Odotamme sinulta aitoa kiinnostusta nykyisiä ja potentiaalisia asiakkaitamme kohtaan. Työ edellyttää erinomaisia vuorovaikutustaitoja, oma-aloitteista työskentelytapaa ja kykyä hoitaa useita projekteja samanaikaisesti. Toimit hallitusti nopeastikin muuttuvissa tilanteissa, olet yhteistyökykyinen tiimityöskentelijä ja kommunikoit sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi.

Tarjoamme sinulle näköalapaikan Turun yrityselämään sekä haastavan ja vauhdikkaan työn kasvavassa yrityksessä. Saat osaavan tiimin tuen ja pääset vaikuttamaan siihen, mitä Turun Tiedepuistossa tulevaisuudessa tapahtuu. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Turun Teknologiakiinteistöjen HR-asiantuntija Sari Huhtinen perjantaina 30.10. klo 9-11, puh. 045 6363285.  

Täytä sähköinen hakemus 4.11.2020 mennessä.

Turun Teknologiakiinteistöt Oy on Turun Tiedepuiston alueella toimiva kiinteistösijoitusyhtiö, joka on olemassa tehdäkseen työelämästä entistä parempaa. Yhtiö tarjoaa yrityksille ja organisaatioille tiloja, palveluita ja osaamista, jotka lisäävät työntekijöiden viihtyvyyttä ja edesauttavat innovaatioiden syntymistä. Turun Teknologiakiinteistöt Oy:n omistavat Turun kaupunki, Hemsö, Turun ammattikorkeakoulu, Turun Seudun Osuuspankki ja Stiftelsen Eschnerska Frilasarettet. Yhtiön omistamien kiinteistöjen vuokrattava pinta-ala on noin 150 000 m2 ja tilojen keskimääräinen käyttöaste 98 %.

Lue myös:

Teknologiakiinteistöjen tarina: Alussa olivat huoneistot, eripura – ja Mikko

Tagit: Rekry

Ota yhteyttä