20.08.2021

Tervetuloa Teknologiakiinteistöjen kontille Shiftiin!


Teknologiakiinteistöt on taas tänä vuonna mukana businessfestivaali Shiftissä, joka järjestetään 25.–26.8. Kakolan alueella.

Viime vuonna Shift järjestettiin koronatilanteesta johtuen täysin virtuaalisesti. Tänä vuonna tapahtuma on hybridi eli siihen voi osallistua paitsi Kakolassa myös kotisohvalta netissä.

Teknologiakiinteistöt löytyy tapahtumassa alueelta kolme, kontista seitsemän kello 10-17. Teknologiakiinteistöjen logolla varustettua konttia ei alueelta kuitenkaan kannata etsiä, sillä tällä kertaa Teknologiakiinteistöt on mukana Vierailu- ja innovaatiokeskus Joen brändillä.

– Päätimme nostaa Jokea tapahtumassa esiin, sillä Tiedepuiston sydämessä sijaitseva Joki on alueen henkinen keskus, joka kokoaa yhteen organisaatot ja ihmiset. Haluamme myös esitellä Shiftissä Joen sidosryhmälehteä Biziä, jossa esiin pääsevät Joen kumppanit ja heidän menestysreseptinsä, kertoo Teknologiakiinteistöjen osaston suunnittelusta Shiftissä vastannut Carita Varjonen.

Kontilla on tarjolla virvokkeita sekä kilpailu, jossa on mahdollisuus voittaa Circus illaksi käyttöön.

Kontilla on edellisten vuosien tapaan tarjolla pientä syötävää ja virvokkeita sekä kilpailu, jossa on mahdollisuus voittaa edustus- ja saunatila Circus käyttöön illaksi. Mutta löytyykö kontilta myös aikaisempina vuosina suurta suosiota niittänyt donitsiseinä?

– Kyllä! Koronan vuoksi jouduimme hiukan miettimään, kuinka toteuttaa donitsien tarjoilu turvallisesti, mutta kyllä seinä paikalle saadaan, Carita päättää.


Teknologiakiinteistöjen kontilta löytyy tänäkin vuonna supersuosittu donitsiseinä. 

Teknologiakiinteistöt Shiftissä

  • Sijainti: alue 3, kontti numero 7 (Vierailu- ja innovaatiokeskus Joki)
  • Kontti avoinna klo 10-17
  • Tarjolla pientä syötävää ja juotavaa
  • Kontilla järjestetään kilpailu, jonka palkintona on ilta edustustila Circuksessa

Ota yhteyttä