Tarinan voi noutaa Teknologiakiinteistöjen toimistolta tai aulapalveluista. Sähköisenä sitä voi lukea tekstin alla olevaa kuvaa klikkaamalla. Tarinan kansikuvassa on liikeidean isä, yhtiön toimitusjohtaja Mikko Lehtinen.

16.10.2019

Teknologiakiinteistöjen tarina yksiin kansiin

Turun Teknologiakiinteistöjen tähänastinen tarina on nyt koottu yksiin kansiin. Kuinka kaikki oikein sai alkunsa ja miten vuoteen 2019 on tultu?

Idea Teknologiakiinteistöjen tarinan kirjoittamisesta syntyi halusta kertoa, kuinka Turun tiedepuiston kiinteistöjen hajautunut omistus saatettiin yhteen yhtiöön ja kuinka keskinäisestä kilpailusta siirryttiin samalle puolelle pöytää.

– Yhtiön rakentaminen oli vaativa prosessi, mutta se oli vasta ensimmäinen etappi Teknologiakiinteistöjen tarinassa. Sen jälkeen alkoi todellinen työ kiinteistöjen saneerausten ja alueen vetovoiman kehittämisen parissa, joka jatkuu yhä tänä päivänä. Uusi aikakausi yhtiön historiassa alkoi, kun mukaan omistajaksi saatiin ruotsalainen yhteiskuntakiinteistöjen omistamiseen erikoistunut Hemsö, jonka myötä Turun tiedepuiston kehittäminen voi jatkua entistä leveämmillä hartioilla, kertoo Teknologiakiinteistöjen toimitusjohtaja Mikko Lehtinen.

Tarinaa varten on haastateltu yhtiön sidosryhmiä omistajista työntekijöihin ja asiakkaisiin.

Tarinaa varten on haastateltu yhtiön sidosryhmiä omistajista työntekijöihin ja asiakkaisiin. Tarinan pääroolissa on itseoikeutetusti Teknologiakiinteistöjen toimitusjohtaja Mikko Lehtinen, jonka visioita yhtiö on toteuttanut syntyhetkestään lähtien.

Puheenvuoron tarinassa saa myös henkilökunta eivätkä mainitsematta jää edes vuosien varrelle sattuneet kommellukset. Asiakasnäkökulmaa tuovat Kaivogen, LM Someco, MasterPlanet, Verohallinto, Turun ammattikorkeakoulu ja Turun yliopisto, jotka kertovat tarinassa omasta historiastaan tiedepuistossa sekä Teknologiakiinteistöjen asiakkaina.

Lue Teknologiakiinteistöjen tarinaa alla olevaa kuvaa klikkaamalla tai nouda se omaksesi Teknologiakiinteistöjen toimistolta tai aulapalveluista.

Ota yhteyttä