Katri Lamminniemi (vas), Minna Mäkinen, Mirka Lappalainen, Lotta-Liisa Joelsson, Leena Lindroos, Suvi Sokka ja Cecilia Gardemeister aloittivat työt Teknologiakiinteistöissä lokakuun alussa. Lisäksi Teknologiakiinteistöihin siirtyi kuvasta puuttuva Elena Bäfver.  

03.10.2019

Teknologiakiinteistöihin kahdeksan uutta työntekijää

Teknologiakiinteistöihin saatiin lokakuun alussa kahdeksan uutta työntekijää, kun Maunon myyntipalveluiden henkilökunta sekä Arkean palveluksessa Teknologiakiinteistöjen aulapalveluissa työskennelleet ihmiset siirtyivät Teknologiakiinteistöihin. Lisäksi aulapalveluihin haetaan osa-aikaisia työntekijöitä.

Maunon myyntipalvelun henkilökunta siirtyi Teknologiakiinteistöihin, koska Turun tiedepuiston kokouspalveluiden myynti ja markkinointi päätettiin keskittää Vierailu- ja innovaatiokeskus Joen brändin alle. Maunosta Teknologiakiinteistöihin siirtyivät vanhoina työntekijöinä Leena Lindroos, Katri Lamminniemi ja Minna Mäkinen. Heidän työpisteensä ovat Teknologiakiinteistöjen toimistossa ja heidän tehtävänään on Joen kokoustilojen- ja tarjoilujen myynti.  

- Asiakkaan suuntaan kokoustilojen varaaminen tapahtuu kuten Maunonkin aikana, sillä myyntipalvelun puhelinnumero ja siihen vastaavat ihmiset ovat samoja kuin aikaisemminkin. Myös kokoustarjoilujen tilaaminen onnistuu jatkossakin myyntipalvelun kautta. Ainut muutos entiseen on myyntipalvelun sähköpostiosoite, joka on myynti@jokiturku.fi, kertoo kokoustilojen myynnin parissa vuodesta 2015 työskennellyt Leena Lindroos.

Kokopäiväisten työntekijöiden lisäksi haemme vielä osa-aikaisia työntekijöitä aulapalveluihin.

Aulapalveluihin puolestaan palkattiin Lotta-Liisa Joelsson, Mirka Lappalainen, Elena Bäfver, Cecilia Gardemeister ja Suvi Sokka, jotka ovat kaikki aikaisemminkin työskennelleet Teknologiakiinteistöjen auloissa. Aulapalveluiden henkilökunta haluttiin Teknologiakiinteistöjen työntekijöiksi, jotta yhtiön tarjoamia palveluita pystytään kehittämään ja niiden laatua parantamaan.

Niin myyntipalvelun kuin aulapalveluidenkin työntekijät ovat Teknologiakiinteistöissä osa uutta Hele Kaunismäen vetämää palvelutiimiä, johon kuuluu yhteensä 12 ihmistä. Tiimin tarkoituksena on tuottaa ja kehittää yhtiön tarjoamia palveluita aina coworking-tila Werstaasta Jokeen, muuttoihin, siivoukseen ja Werstas Store -verkkokauppaan.

- Kokopäiväisten työntekijöiden lisäksi haemme vielä osa-aikaisia työntekijöitä aulapalveluihin. Heidän tehtäviinsä kuuluvat muun muassa asiakkaiden neuvonta ja opastus, asiakastietojen päivittäminen ja kokousjärjestelyt. Työ sopii esimerkiksi opiskelijoille, sillä osa työajoista sijoittuu iltoihin ja viikonloppuihin. Mikäli työ asiakaspalvelussa kiinnostaa, kannattaa ottaa yhteyttä, kertoo Teknologiakiinteistöjen palvelujohtaja Hele Kaunismäki.

Lisätietoja työpaikoista kannattaa kysellä Hele Kaunismäeltä, puh. 050 559 0374 tai hele.kaunismaki@teknologiakiinteistot.fi.

Tagit: Rekry

Ota yhteyttä