28.06.2019

Teknologiakiinteistöt ryhtyy manageroimaan Hemsön sote-kiinteistöjä

Hemsön Turussa sijaitsevien sosiaali- ja terveyskiinteistöjen managerointi siirtyy Turun Teknologiakiinteistöjen hoidettavaksi 1.9. alkaen.

Hemsö osti keväällä Turun kaupungilta 18 sosiaali- ja terveyskiinteistöä, joiden yhteenlaskettu pinta-ala on reilut 80 000 neliömetriä. Kiinteistöissä toimii Turun kaupunginsairaala, kahdeksan hoivakotia sekä terveysasema. Kiinteistöjen pääkäyttäjä on Turun kaupunki.

Managerointisopimuksen myötä Teknologiakiinteistöt ryhtyy vastaamaan Hemsön Turun sotekohteiden teknisestä ylläpidosta ja  operatiivisesta kiinteistöjohtamisesta. Kiinteistöjen taloushallinnosta vastaa jatkossakin Hemsö.

Teknologiakiinteistöihin tarvitaan kaksi uutta ylläpitoasiantuntijaa, joiden haku avautuu jo tällä viikolla.

Ruotsalaisomisteisesta Hemsöstä tuli Teknologiakiinteistöjen toiseksi suurin omistaja yhtiön tehtyä merkittävän sijoituksen Teknologiakiinteistöihin keväällä.

- Manageroinnin siirtyminen meille on selkeää jatkumoa sille, että Hemsö merkitsi Teknologiakiinteistöjä. Olemme tyytyväisiä, että Hemsö luottaa kykyymme pitää nämä yhteiskunnallisesti merkittävät kiinteistöt kunnossa, sanoo Teknologiakiinteistöjen toimitusjohtaja Mikko Lehtinen.

Hemsölle Teknologiakiinteistöjen valinta manageroijaksi oli niin ikään luonteva ratkaisu, sillä yrityksellä ei ole Turussa omaa organisaatiota.

- Turun sosiaali- ja terveyspalvelukiinteistöt kaipaavat paikallista manageria, joka tuntee markkinan ja asiakkaat ja on valmis tutustumaan kohteiden erityispiirteihin. Hemsö on jatkossakin vahvasti mukana asiakasrajapinnassa ja yhteisessä tekemisessä, mutta jo valmis kumppanuutemme Teknologiakiinteistöjen kanssa saa tätä kautta uusia ja uskoakseni molempia hyödyttäviä muotoja, kertoo Hemsön maajohtaja Jarkko Leinonen.

Managerointisopimuksen myötä Teknologiakiinteistöihin tarvitaan kaksi uutta ylläpitoasiantuntijaa, joiden haku avautuu jo tällä viikolla.

- Etsimme meille ihmisiä, jotka ymmärtävät kiinteistöjen teknisen ylläpidon lisäksi myös asiakkaita ja haluavat näköalapaikalle vauhdikkaiseen organisaatioomme, Lehtinen päättää.

Ota yhteyttä